Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΠΑΟΚ 0-2


Νέα νίκη για την ομάδα μας μέσα στην ασπρόμαυρη Λιβαδειά με ο-2 με σκόρερ και πάλι τον Βλάνταν Ίβιτς και τον Λίνο με απεθείας εκτέλεση φάουλ!

Η Ομάδα μας πήρε ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος και συνεχίζουμε την πορεία πρωταθλητισμού που έχουμε ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο καθώς μόλις στο 11΄ λεπτό ο Βλάνταν Ίβιτς μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Βιερίνια πλάσαρε τον Στρατηλάτη ανοίγωντας το σκορ και σκορπώντας τον ενθουσιασμό στους 3.000 περίπου οπαδούς μας!

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα μας έμεινε δικαίως με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Αραμπατζή ο οποίος δέχτηκε 2η κίτρινη σε μαρκάρισμα του στο 59΄της αναμέτρησης αλλά παρόλα αυτά η ομάδα όχι μόνο δεν απειλήθηκε εκτός από ένα σουτ αλλά έχασε 3 απίστευτες ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι 2 με τον Βιερίνια στο 64΄ σε ανεπανάληπτο τετ α τετ και πάλι με τον ίδιο παίκτη στο 68΄ ενώ λίγο αργότερα ο Φιλομένο άργησε και αυτός να πλασάρει σε τετ α τετ.

Το παιχνίδι καθάρισε ο πολύ καλός σήμερα Λίνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 82΄ενώ το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και σε νέα πολύ καλή ευκαιρία του Ίβιτς.

Η ομάδα μας έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος και με την προσθήκη που περιμένουμε όλοι στην επίθεση όπου η έλλειψη φορ είναι εμφανέστατη θα πάμε πολύ καλύτερα!

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα αδέρφια που βρέθηκαν στην Λιβαδειά παρά τις χουντικές προσπάθεις της υποτιθέμενης δημοκρατικής αστυνομίας......

Γήπεδο: Λιβαδειάς
Διαιτητής: Παππάς(Αθηνών)
Βοηθοί: Πάνου(Αιτωλ/νιας), Τρύφων(Δράμας)
4ος: Κύζας(Δράμας)
Παρατηρητής: Δούρος(Κορινθίας)

ΠΑΟΚ(Σάντος): Χαλκιάς, Αραμπατζής, Λίνο, Μαλεζάς, Σαβίνι, Βιτόλο, Γκαρσία, Κουτσιανικούλης(Φιλομένο 66'), Βιεϊρίνια(Μουν 90'), Ίβιτς, Παπάζογλου(Σνάουτσνερ 62').

Κίτρινες: Αραμπατζής(28' ΠΑΟΚ), Μαρτορέλ(35' Λεβαδειακός), Ίβιτς(51' ΠΑΟΚ), Μουλόπουλος(55' Λεβαδειακός), Αραμπατζής(59' ΠΑΟΚ).
Κόκκινες: Αραμπατζής(59' ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου