Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

Ο ΕDINHO ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ


O Arnaldo Edi Lopes da Silva,γνωστός σε όλους μας ως Edinho και μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας βρίσκεται προ των πυλών της τούμπας.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου στην Μαρτίτιμο χάλασε και μετά από επικοινωνία του ίδιου με τον Σέρτζιο Κονσεισάο έγινε ξανά η επαφή με τον ίδιο και την ομάδα του και ο παίκτης αναμένεται να παίξει στην ομάδα μας για 6 μήνες ως δανεικός με option αγοράς ύψους 1 εκατ.

Το καλό είναι ότι τον παίχτη τον γνωρίζουμε κυρίως από το πέρασμα του από την αεκ και δεν είναι κάποιος παίκτης που θα πρέπει να προσαρμοστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα και να περιμένουμε να δούμε αν θα μας βγει ξέρουμε τι μπορεί να δώσει και ποια είναι τα θετικά του στοιχεία.
Επίσης στον ΠΑΟΚ είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα για τον ίδιο με την παρουσία του Φερνάντο Σάντος του Κονσεισάο του Βιερίνια Κριστιάνο και πολλών παικτών τους οποίους γνωρίζει από τα χρόνια που ήταν στην Ελλάδα.

Ο Εντίνιο είναι παίχτης γρήγορος με καλά χτυπήματα φάουλ και παίκτης που σκοράρει.

Φέτος, με την φανέλα της Μάλαγα σκόραρε 3 φορές σε 12 παιχνίδια (1 κυπέλλου), όπου μόνο στα 3 που έπαιξε 90 λεπτά σκόραρε και στα 3.

Ακολουθούν βίντεο με τον Εντίνιο σε δράση!






2 σχόλια:

  1. EINAI PAIXTOYRA !!!!!!!!!!!!
    SAN OPADOS DEN EIMAI ENTHOYSIODIS ME TIS METAGRAFES.ETSI KI ALIOS OLA STO GIPEDO FAINONTAI.
    ALLA AVTOS EINAI ONTOS AVTO POY ELEIPE MPRAVO STIN DIIKISI MAS POLLI KALI KINISI. ANTE TOKIPELO STON PIRGO TON LEVKO KAI DIPLO STO KARAISKAKI.PAOK EISAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paixtaras me ta ola to mpravo stin diikisi mas ekane tin kaliteri dinati epilogi(kali ilikia,empiria apo elliniko protathlima,diethnis,portogalos opote tha desei evkola stin omada mas,grigoros,altikos,dinatos kai me aisthisi tou goal) ante tora to kipelo kai diplo mes ton gavro. paok eisai den masas pouthena

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου