Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ














ΚΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ΩΡΑ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ
Αρχισε η αντίστροφη μέτρηση ή κάνω λάθος?

Τελευταίο ματς στο Paok sports arena
που παίζαμε με την κατά 90% υποβιβασμένη ομάδα των Τρικάλων....
Το αποτέλεσμα το γνωρίζεται όλοι..όπως και το πως προήλθε.
Η ομάδα μας για 30' άχρωμη,χωρίς διάθεση και αγωνιστικούς προσανατολισμούς και με νοοτροπία του στυλ να τελιώνουμε να δούμε τι θα γίνει..Και το τι θα γίνει σαφώς αναφέρεται στο διοικητικό αδιέξοδο που ακόμα μια φορά βρίσκεται μπροστά μας.
Όταν ανέλαβε ο Κ. Δρόσσος όλοι μετά την περσινή εφιαλτική χρονιά είδαμε επιτέλους στο πρόσωπο του το φως στο τούνελ που τόσα χρόνια αναζητούσαμε.Ο κόσμος πήρε τα πάνω του,αγόρασε διαρκείας και στήριξε τη διοίκηση και την καινούρια προσπάθεια.
Δεν Θα αναφερθώ σε θέματα προσωπικά,ο Κ.Δρόσσος για λόγους υγείας πλέον είναι μακριά από τα τεκτενώμενα της Καε.
Θα αναφερθώ σε εμάς,στους απανταχού Παοκτσήδες που γεννηθήκαμε οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι και πολλοί κάνουνε το λάθος να ξεχωρίζουν τα 2 παιδιά τους,το ποδοσφαιρικό και το μπασκετικό.
Το Παοκ πάνω από όλα αναφέρεται σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ,ο κόσμος πλέον έχει στραφεί εξ ολοκλήρου στο ποδόσφαιρο εκεί όπου με την βοήθεια όλων μας(κόσμου+διοίκησης)
το τμήμα πήρε τον δρόμο προς την εξυγίανση και την αγωνιστική άνοδο για τον δρόμο της κορυφής.Το Μπασκετικό τμήμα πέρσι έφτασε ένα βήμα πριν το γκρεμό και φτάσαμε στο σημείο να είμαστε με τα ακουστικά και τα ράδια μέχρι τέλους...εικόνες ντροπής.
Αυτή τη στιγμή η ομάδα μπορεί να έχει μαζέψει κάποιους βαθμούς,αλλά πλέον με το κλίμα της αβεβαιότητας που υπάρχει όλα είναι στον αέρα.
Στο ματς με τα τρίκαλα στο γήπεδο υπήρχαν 1000-1500 άτομα και το ματς με τα τελευταία και καταιδρωμένα Τρίκαλα γύρισε στο τέλος αφού βρεθήκαμε να χάνουμε μέχρι και με 15 πόντους και στο τέλος όλοι κάνανε τον υπερ πάντων αγώνα για να γυρίσει το ματς,και να δούμε τον προπονητή μας να πανυγηρίζει.
Δε θα σταθώ στα διοικητικά αν και εκεί είναι η πηγή του κακού,ούτε η δουλειά μου είναι λογιστής να μπω σε λεπτομέρειες ούτε θα κάτσω να αναλογιστώ τα λάθη του παρελθόντως,
το σήμερα μετράει και πλέον πρέπει ο κόσμος να σταθεί όσο μπορεί δίπλα στην ομάδα,ας κάνουμε εμείς από την μεριά μας το καθήκον μας για να έχουμε μετά και δικαίωμα στην κριτική,γιατί είναι της μόδας τελευταία όλοι να βγαίνουν στα ράδια και να κράζουν τους πάντες χωρίς ποτέ να αναρωτηθούν΄΄Εγώ το έκανα το καθήκον μου?΄΄
Αν το γήπεδο είναι γεμάτο δεν έχουμε περισσότερες ελπίδες για τη νίκη?
Αν το γήπεδο είναι γεμάτο οι παίχτες παρά τα προβλήματα δε θα δώσουν τα πάντα?
Αν το γήπεδο είναι γεμάτο δεν υπερτερείς του αντιπάλου?
Αν το γήπεδο είναι γεμάτο με τέτοια κατάσταση στην ομάδα δεν γίνεται η ομάδα μας ακόμα πιο ελκυστική σε πιθανούς σωστούς επενδυτές?(Γιατί από άλλους χορτάσαμε)
Αν το γήπεδο είναι γεμάτο φίλε του ΠΑΟΚ μόνο τότε θυμίζεις σε όλους ότι είμαστε ο ΠΑΟΚ
γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο κόσμος....ο κόσμος που πάει πλέον 1000 άτομα,ένας κόσμος που έχει κάνει ανθρώπους ξένους να κολλήδουν το μικρόβιο του ΠΑΟΚ και αναφέρομαι στον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ο οποίος κάθε Σαββατοκύριακο δίνει το παρόν και όχι γιατί είναι φίλος με τον Μούλα...επειδή γουστάρει!!!!!
Ο Ζλάταν ήταν εκεί φώναζε,χτυπιόταν,τα δωσε και αυτός όλα και στο τέλος έφυγε χαρούμενος.
Ο Ζλάταν ήταν εκεί εσυ?
Δεν είμαστε εμείς οπαδοί να ασχοληθούμε με λογιστικά και να κάνουμε μεταγραφές και διαχείριση εμάς η θέση μας είναι στο γήπεδο να στηρίξουμε αυτό που αγαπάμε.
Αν δεν το κάνεις τουλάχιστον μην ρίχνεις κι άλλο λάσπη γιατί το φορτίο είναι ήδη βαρύ.

Υγ.Όταν είχαμε ομαδάρα και στις χρονιές με τα ευρωπαικά κλπ όλοι κάνατε ουρές και βάζατε γνωστούς για ένα εισητήριο και κάθε 3 και λίγο προκρίσεις επιτυχίες κύπελα πρωτάθλημα και γιορτή στον Πύργο τον Λευκό τότε ήταν τα εύκολα....Στα δύσκολα?

Υγ. Όλοι έρχονται και παρέρχονται μόνο εμείς και ο δικέφαλος παραμένουν και όσο υπάρχει το ένα υπάρχει και το άλλο,όσο μεγαλώνει το ένα μεγαλώνει και το άλλο.

ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ



By Johnnyxatz www.Paok-Fans.Blogspot.com

2 σχόλια:

  1. aderfe symfono apolyta me ayta poy grafeis!!!!poy einai o laos toy PAOK;; xexasate tis xares poy mas edose ayto to athlhma otan to podosfairo zoyse epoxes voylinoy;;xexasate to kypeloyxon kai to korats;; xexasate to protathlhma;;xexasate ta kypella;;xexasate thn pentada mpane,korfa,mpoyntoyrh,savits,mperi;;xexasate ton petza;;oloys toys xexasate,gi ayto o PAOK pernaei tora ayta poy pernaei giati poly apla to exete parathsei!!!!!perasmena megaleia dihgontas ta na klais!!!!krima!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o parapano eimai ego!!!! aderfia epiteloys kante kati den paei allo me ayth thn katantia!!!!! ap'thn ora poy kaname to palataki olo moytzes trome,ap'to kako sto xeirotero pame!!!!!lae toy PAOK xypna kai vohtha pragmatika thn omada poy mas ekane yperhfanoys s'olh thn ellada kai ton ypoloipo kosmo!!!!! PAOKARA pantoy kai panta!!!!! ATHENS 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου