Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2009

ANAKOINΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPERLEAGUE


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΞΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ.......

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε χθεσινά δημοσιεύματα που προσάπτουν διάφορα κωλύματα στον φάκελο αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις διεθνείς και εγχώριες διοργανώσεις της επόμενης χρονιάς. Δημοσιεύματα που επικαλούνται ως πηγή τους την Superleague, οι επικεφαλείς της οποίας ανέλαβαν με...πλήρη εχεμύθεια να συζητήσουν το θέμα των αδειοδοτήσεων με τους αρμόδιους της ΕΠΟ.

Ως εκ θαύματος η εχεμύθεια πήγε αφενός περίπατο και στη θέση της ήρθε η παραγωγή ανασφάλειας στον φίλαθλο κόσμο σχετικά με την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επειδή οι επιτελείς της Superleague φαίνεται για πολλοστή φορά να αντιμετωπίζουν ελαφρά τη καρδία θέματα σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έχουμε να διαμηνύσουμε τα εξής:

- Αν τα δημοσιεύματα –που μάλιστα επικαλούνται απερίφραστα ως πηγή τους τη Superleague- είναι ψευδή, οφείλει η Λίγκα να τα διαψεύσει άμεσα και επίσημα, πριν προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στην εικόνα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του Πρωταθλήματος κατ’ επέκταση.

- Αν όντως τα δημοσιεύματα προκύπτουν από διαρροές μέσα από την Superleague, οι επιτελείς της τελευταίας οφείλουν να βρουν τον «ποντικό» και να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά.

Οποιαδήποτε άλλη πράξη θα θεωρηθεί από εμάς ως συνενοχή στην προσπάθεια σπίλωσης της αξιοπιστίας μας.

Όσο δε αφορά το θέμα της αδειοδότησης, ας έχουν υπόψιν οι φίλαθλοί μας ότι η προσπάθεια που από κοινού καταβάλλουμε για την αγωνιστική, μα κυρίως την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από κανέναν ώστε να στερηθεί από τον ΠΑΟΚ η συμμετοχή σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Ο φάκελος του ΠΑΟΚ είναι από τους πληρέστερους που έχουν κατατεθεί σε όλα τα επίπεδα και μετά από αρκετά χρόνια δεχόμαστε συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας.

Η αδειοδότηση δεν θα έρθει φυσικά χαριστικά, παρά τις προσπάθειες όσων διαδίδουν το αντίθετο για να μας κάνουν να αισθανθούμε... «υπόχρεοι» (!) ή για να πουλήσουν εκδούλευση στους ανταγωνιστές μας.
source''http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=20090225133421406''

Αυτή ήταν η απάντηση της Παε στην superleague και σε όλους αυτούς που προσπαθούν πισώπλατα άλλη μια φορά να δημιουργήσουν θέμα και είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο έχουν γνώση οι φύλακες για όλα αυτά που σχεδιάζετε γιατί πλέον είμαστε συσπειρωμένοι και αυτό σας πονάει άλλους λιγότερο βλέπε νότο και άλλους περισσότερο κατά ανατολικά μεριά.....
Αλήθεια αν το ματσάκι στην cheese arena είχε νικητή γιατί κάτι μου λέει ότι ο εχθρός θα ήταν ένας λιγότερος?

Τιμή και δόξα στον creator του
όσα δεν φτάνει η αλεπού....τα κάνει κρεμαστάρια....

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 26.Φεβ.2009 και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη εργασιών του Αθλητικού Κέντρου της ομάδας στη Ν. Μεσημβρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου