Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ


Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009 μια μέρα σημαδιακή για κάθε φίλαθλο του ΠΑΟΚ σε όλο τον κόσμο...μία μέρα όπου θα μείνει στις μνήμες μας ως η μέρα όπου άρχισαν να μπαίνουν τα θεμέλια στα όνειρα του κάθε παοκτσή για ένα προπονητικό κέντρο,ένα όνειρο που τα προηγούμενα χρόνια φαινόταν σαν όνειρο απατηλό αλλά η διοίκηση Ζαγοράκη το είχε σαν έναν από τους πρώτους στόχους που έπρεπε να πετύχουν γιατί όλες οι μεγάλες ομάδες χτίζονται με γερές βάσεις όπου είναι το προπονητικό κέντρο και μετέπειτα ο επόμενος μεγάλος στόχος είναι η κατασκευή του νέου σύγχρονου γηπέδου στην ομάδα μας γιατί η Τούμπα πλεόν είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τα όνειρα και την τρέλα μας και για το καλό όλων μας θα πρέπει το συντομότερο να βρεθεί η φόρμουλα για να ξεκινήσει η κατασκευή του νέου γηπέδου.
Σήμερα επίσημα ξεκίνησαν οι εργασίες για την δημιουργία του πρώτου μας μεγάλου στόχου του προπονητικού κέντρου στην Νέα Μεσήμβρια σε ένα χώρο 75στρ. εκεί όπου σε πρώτη φάση θα κατασκευαστούν 7 γήπεδα όπου στο ένα θα αγωνίζεται η Β΄ομάδα και κάποια αποδυτήρια και σιγά σιγά θα γίνουν μετέπειτα και ξενώνες κυλικείο γραφεία γυμναστήριο και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για parking.
Παρών σήμερα ήταν ο Θόδωρος Ζαγοράκης με όλα τα μέλη της διοίκησης καθώς και ένας από τους βασικούς χρηματοδότες ο Βασίλης Σεργιαννίδης.
Ο Θόδωρος Ζαγοράκης δήλωσε σχετικά με την έναρξη δημιουργίας του αθλητικού μας κέντρου΄΄Ηταν ένα μεγάλο στοίχημα για τον ΠΑΟΚ το αθλητικό κέντρο και αυτό το στοίχημα έπρεπε να γίνει.Βασικός χρηματοδότης είναι ο κόσμος, ο Βασίλης Σεργιανίδης και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που μας βοηθούν. Θα πάμε βήμα-βήμα και μακάρι να υλοποιηθούν γρήγορα τα σχέδια. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι έτοιμο το κέντρο για να είμαστε εδώ στην προετοιμασία της ομάδας για τη νέα χρονιά΄΄

Υγ.Τα θεμέλια για τα όνειρα μας σιγά σιγά μπαίνουν σε όλα τα θέματα....και στα διοικητικά και στα ποδοσφαιρικά μεταγραφικά και παντού ο κόσμος πλέον έχει όραμα και εμπιστοσύνη σε αυτούς που είναι μπροστά και ο δρόμος για την κορυφή μόνο έτσι είναι εφικτός.

ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου