Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ


Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε το γεγονός ότι για άλλη μια φορά οι δημοσιογράφοι εξ Αθηνών προσπάθησαν να πάρουν τα σκήπτρα από τους ανεγκέφαλους οπαδούς του ποκ που σε κάθε ευκαιρία μας αποκαλούν με τα γνωστά εμετικά αντεθνικά συνθήματα με την ανοχή όπως πάντα της ΚΕΔ και της ΕΠΟ και όλων των υπευθύνων που ασχολούνται με το κακόμοιρο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Τα τελευταία χρόνια είναι της μόδας άσχετα αν δεν αναφέρεται και πολύ οι εφημερίδες των Αθηνών όποτε μια ομάδα της Θεσσαλονίκης και κυρίως ο ΠΑΟΚ κάνει μια μεγάλη νίκη ή πάρει μια σημαντική πρόκριση να κυκλοφορούν με 2 διαφορετικά πρωτοσέλιδα ένα στην Αθήνα όπου θα αναφέρουν το πως κοιμήθικε ο Ντούντου αν η μαμά Ντιόγκο έκανε κάποια δήλωση και ένα διαφορετικό στην Θεσσαλονίκη με διθυράμβους δώρο πυροτεχνήματα και κομφετί με στόχο να πουλήσουν και στις 2 μεγάλες πόλεις.Σε όλα τα θέματα μας θεωρούν πολίτες 2ης κατηγορίας και μας πουλάν κουτόχορτο ξευτιλίζοντας κάθε έννοια της λέξης ενημέρωση.
Δυστηχώς πλέον η χάρη τους έφτασε και στο εμετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ο φίλαθλος την παρασκευή όπου ανακοινώθικε η αποστολή της ομάδας μας για την Λιβαδειά
όπου όπως βλέπεται και στην φωτογραφία αναφέρει ότι ο Μπακαγιόκο μόλις έμαθε ότι δεν βρίσκεται στην αποστολή,εξοργισμένος μάζεψε τα πράγματα του και έφυγε από την Τουρκία,ναι από την Τουρκία όπως θεωρεί ο δημοσιογράφος που υπογράφει το άρθρο και δεν έχω κανένα σκοπό να αναφέρω εκ νέου το όνομα του.
Βέβαια της μόδας είναι και η κολοτούμπα αν και συνηθίσαμε να την βλέπουμε από την ομάδα της γειτονιάς τώρα ήρθε όπως αναμενόταν και η σειρά της εφημερίδας ο φίλαθλος που όπως αναμενόταν πήγε να καλύψει το συγκεκριμμένο απαράδεκτο άρθρο λέγοντας ότι

και καλά ήταν ο Δαίμονας του τυπογραφείου και η λέξη τούμπα γράφτηκε από λάθος σαν Τουρκία και εδώ λοιπόν εγώ έχω κάποια ερωτήματα με την ελάχιστη λογική που μπορώ να έχω σαν άνθρωπος......
Τούμπα Τουρκία δείτε τα γράμματα ένα ένα πάνω στο πληκτρολόγιο σας και σκεφτείτε μετά από πόσα μπουκάλια ουίσκι θα κάνετε εσείς αυτό το λάθος?
Είναι ένα καλό τεστ που θα το προτείνουμε και σε κέντρα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ γιατί όπως θα δείτε ξεκινούν και οι 2 λέξεις από Του... αλλά μετά το Ρ με το Μ αντίστοιχα στο πληκτολόγιο απέχουν όσο και ο ρούλης απο τον πρώτο του τίτλο με έγχρωμες φωτογραφίες.
Και συνεχίζοντας τις απορίες μου ρωτώντας σε μια εφημερίδα δεν γίνεται έλεγχος πριν δημοσιευτούν τα άρθρα? ή όλα λειτουργούν τόσο αρμονικά και ρομποτικά και μεταφέρονται όλα αυτόματα στο πρωινό φύλλο,
Στις εφημερίδες ο κάθε δημοσιογράφος δουλεύει run and gun?δηλαδή γράφει και φεύγει χωρίς να δει τι γράφει ή είναι τόσο σίγουρος για τις γεωγραφικές του γνώσεις και βασίζεται σε αυτό.
Ως πότε θα μας θεωρείται σαν πολίτες 2ης κατηγορίας και θα ξευτιλίζεται τα πάντα χωρίς ποτέ να πέσουν κεφάλια ή κάποιες πένες να μπουν εκεί που πρέπει?
Όλα αυτά τα λάθη εσείς που κάνετε τις κολοτούμπες καλύτερα και από τον Μελισανίδη γιατί δεν τυχαίνει ποτέ μα ποτέ να γίνουν σε ομάδες της Αθήνας ή από ένα άρθρο σας να θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις είτε ποδοσφαιρικές είτε Εθνικών συμφερόντων σε ομάδες του ΠΟΚ?
Πως γίνεται Ο δαίμονας του τυπογραφείου να συχνάζει μόνο στην Αθήνα?
Επιτέλους θα διακόπτεται ο αγώνας όταν ακούγονται τα ελεεινά συνθήματα αυτών που προπαγανδίζεται και όλοι μαζί παίκτες διαιτητές δημοσιογράφοι κάνετε τα παγώνια και τα ρεπορτάζ είναι αν χτύπησε κανένας παίκτης του θρύνου κλπ?
Δυστηχώς ξέρω ότι αν κρατήσω σε ένα συρτάρι αντίγραφο αυτού του άρθρου και το ανοίξω να το διαβάσω εγώ η κάποιος άλλος σε 40 χρόνια πάλι επίκαιρο θα είναι γιατί ζούμε στην χώρα της ανομίας και του κάνω λέω γράφω απλά....ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.

Τα συμπεράσματα δικά σας........

ΥΓ.Θα έρθει η μέρα που θα μας βρείτε μπροστά σας....μια φορά θα χρειαστεί κάποιος κάπου κάποια μέρα να ξεφύγει από την λογική και να γίνει άγαλμα στην συνείδηση μας γιατί αφού δεν τηρούνται οι νόμοι θα τους πάρουμε στα χέρια μας και τότε θα βρείς
τον φίλαθλο μπροστά σου....

Περηφάνεια
Αντίσταση
Ονειρο
Κατάκτηση

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου