Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Σ.Φ. ΠΑΟΚ


Ανακοίνωση συντονιστικής επιτροπής συνδέσμων φίλων Π.Α.Ο.Κ

Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ από το διοικητικό σχήμα του απόντα Δρόσου, έχει απογοητεύσει όλους τους ΠΑΟΚτσήδες οπαδούς και τους έχει οδηγήσει μακριά από τους αγώνες της ομάδας μας.

Η απουσία μας από το γήπεδο, εκλαμβάνεται λανθασμένα σαν ανέχεια σε αποφάσεις της διοίκησης Δρόσου και αδιαφορία μας σε όσα συμβαίνουν στο τμήμα μπάσκετ.
Με την ανακοίνωση μας αυτή, θέλουμε να ενημερώσουμε τους ΠΑΟΚτσήδες, ότι από την πρώτη στιγμή που διαπιστώσαμε τα όσα λαμβάνουν χώρα στο τμήμα μπάσκετ, έχουμε κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες που θα μας δώσουν την όσο γίνεται πληρέστερη εικόνα για τους υπαίτιους της σημερινής κατάστασης.
Έχουμε ήδη καταλήξει σε συμπεράσματα.
Έχουμε πάρει τις διαβεβαιώσεις από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, ότι όσα χρήματα προκύψουν από τις εισπράξεις των υπολοίπων παιχνιδιών θα διατεθούν αποκλειστικά στις υποχρεώσεις της ΚΑΕ προς τους αθλητές και το προπονητικό team. Από την μεριά μας θα πιέσουμε ώστε αυτές οι διαβεβαιώσεις γίνουν πράξη. Εφόσον δεν τηρηθούν όσα αναφέρουμε, θα κατονομάσουμε τους υπευθύνους με ανακοίνωση μας, έτσι ώστε να γνωρίζουν όλοι, αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα.
Στηρίζουμε τους αθλητές και το προπονητικό team της ομάδας μπάσκετ.
Η στήριξη μας αυτή μετουσιώνεται σε πράξη από την αυριανή προπόνηση της ομάδας μας στις 6μμ στο Παλατάκι και την καθολική μας παρουσία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Καλούμε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο Λαό σε συμμετοχή και στήριξη της ομάδας μας.
Ο αγώνας για εξυγίανση και διαφάνεια της ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει.
Κανείς δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος.

Όλοι στο γήπεδο!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ.



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ομάδας ΠΑΟΚ Γυναικών

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009 , διεξήχθη ο αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ στα πλαίσια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Γυναικών. Πολιτική της ομάδας μας είναι να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να ασχολούμαστε μόνο με την καλή οργάνωση της σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η πολιτική μας έφερε κοντά στις επιτυχίες και μάλιστα με την κατάκτηση τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Την επόμενη ημέρα του αγώνα διαβάσαμε τον αθλητικό τύπο και μετά λύπης διαπιστώσαμε ότι υπήρχε σχεδόν ένας μονόλογος από πλευράς ΑΡΗ , μάλιστα σε μερικές περιπτώσεις φαινόταν σαν να είναι ρεπορτάζ του ΑΡΗ. Είναι φυσικό όταν υπάρχει μονόλογος ο αναγνώστης να ερμηνεύει τα γεγονότα και την εξέλιξη του αγώνα όπως ακριβώς τα διάβασε .

Θα θέλαμε λοιπόν να ενημερώσουμε ότι....

.....η διαιτησία , η οποία όπως γράφτηκε ήταν ευνοϊκή για τον ΠΑΟΚ , έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες στην ομάδα μας και μία κόκκινη. Το λεπτό του γκολ μάλιστα παίζαμε με δέκα παίκτριες . Στη φάση δε για την οποία ο ΑΡΗΣ ζήτησε πέναλτι όσοι ήταν στο γήπεδο είδαν ότι ούτε υποψία για πέναλτι υπήρξε. Σε δυο – τρεις περιπτώσεις μάλιστα οι ποδοσφαιρίστριες του ΑΡΗ εκβίαζαν για να δοθεί .Σε καμία περίπτωση όμως δεν ζητήθηκε η γνώμη μας για την επίμαχη φάση. Μάλιστα στην ΕΤ 3 ακούστηκε η άποψη της ποδοσφαιρίστριας του ΑΡΗ στην οποία υποτίθεται ότι έγινε το πέναλτι , χωρίς όμως να ερωτηθεί και η δική μας ποδοσφαιρίστρια ενώ ήταν παρούσα και θα μπορούσε να πει την άποψη της.
Όσον αφορά την εξέλιξη του αγώνα η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο ακολούθησε την τακτική που θα της έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα .Όσοι γνωρίζουν από ποδόσφαιρο μπορούσαν να διαπιστώσουν πια ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και μάλιστα όχι τυχαία αν λάβει κανείς υπόψη του την πορεία και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του πρωταθλήματος όπως επίσης και το γεγονός ότι η ομάδα μας έχει στα εθνικά μας συγκροτήματα περίπου είκοσι ποδοσφαιρίστριες ενώ η ομάδα του ΑΡΗ μόνο δύο .
Επίσης ένα γεγονός που θέλουμε να καταδικάσουμε είναι ότι μετά την λήξη του αγώνα αθλήτριες του ΑΡΗ από το πυγμαχικό(βάση της μαρτυρίας της παθούσας αλλά και αυτόπτων μαρτύρων) τμήμα επιτέθηκαν σε αθλήτρια του ΠΑΟΚ η οποία ήταν εκτός αποστολής και χωρίς διακριτικά του ΠΑΟΚ την τραυμάτισαν χτυπώντας την με κλωτσιές στο πρόσωπο και στο στομάχι.
Κλείνοντας θα θέλαμε να επισημάνουμε την πολύ καλή φιλοξενία από πλευράς Διοίκησης του ΑΡΗ στην ομάδα μας...

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

By FcPaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου