Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 7 ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα μας που πρέπει και θα πάρουμε πάση θυσία με σκοπό μα μείνουμε ψηλά στην βαθμολογία και μέσα στο κυνήγι της 2η θέσης.
Αντίπαλος μας ο συμπολίτης όπου άρχισε να κολάει τα μικρόβια της αρρώστιας των ονείρων και των δηλώσεων μιας αρρώστιας που τα πρώτα της κρούσματα εδώ και χρόνια παρουσιάζονται στη γειτονιά του Κλεάνθη.
Έτσι λοιπόν σιγά σιγά οι προπαγάνδα έφερε αποτελέσματα όχι όμως όπως θα περίμεναν οι οπαδοί του Κλεάνθη αλλά αποτελέσματα μίμησης και δημιουργίας νέων κυνηγών φαντασμάτων!
Πρώτο κρούσμα παρουσιάστηκε στη διοίκηση της ομάδας όπου έγινε η δήλωση ότι του χρόνου η ομάδα θα πάει για κατάκτηση του κυπέλλου...ε?ποιος?που?πότε?
Ναι το ακούσαμε και αυτό....
Κοινός παρανομαστής ότι έχουμε ταύτιση απόψεων μεταξύ των προέδρων των συμπολιτών απλά κάποιος θα πρέπει να κάνει πίσω γιατί το τρόπαιο θέλει μόνο έναν να το σηκώσει και θεωρητικά θα πρέπει να κάνει πίσω ο Κλεάνθης μετά τα απανωτά κύπελλα που έχει σηκώσει βάση δηλώσεων για να σπάσει και το κατεστημένο του στο θεσμό του κυπέλλου.
Συμπέρασμα....ο μεν πρώτος σκορδίζει και ο δεύτερος δημιουργεί αντίγραφα του.
2ο κρούσμα Οι δηλώσεις του προπονητή του γηραιού ότι θα τελειώσουν από εδώ και μπρος το πρωτάθλημα αήττητοι..επ!έπεσε κανείς?
Το κακό μεγαλώνει κάποιος να τους σώσει.....
Κοινός παρανομαστής ότι πλέον έχουμε ταύτιση απόψεων και στο θέμα των προπονητών των 2 συμπολιτών απλά το μόνο ερώτημα που μένει αναπάντητο είναι ποια ομάδα από τις 2 θα πετύχει και τα περισσότερα γκολ μιας και φημίζονται για τα ρεκόρ επιθετικής δυστοκίας έτσι ώστε να δούμε στις λεπτομέρειες ποιος θα είναι ο ηθικός πρωταθλητής στην ισοβαθμία των αήττητων.
Συμπέρασμα..ο μεν πρώτος πήρε την απόφαση να κοντραριστεί στα ίσα με το αχτύπητο δίδυμο Παιτέρη των αιώνιων πρωταθλητών των δηλώσεων τη στιγμή που τα αδέρφια Παιτέρη έχουν πετύχει τους στόχους τους και πλέον παραδίδουν μαθήματα ψησίματος σε μπυραρίες.
3ο κρούσμα και τελευταίο μιας και καλύψαμε την ταύτιση στα διοικητικά και στα προπονητικά το μόνο που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ ήταν το ποδοσφαιρικό τμήμα και ήρθε ο έμπειρος παίκτης του γηραιού με τα αμέτρητα χρόνια εμπειρίας σε καυτές έδρες να δηλώσει ότι έρχεται να σπάσει το αήττητο της Τούμπας....πάλι πέσατε?
'Εκτακτη ανακοίνωση βγήκε λοιπόν από την παε ότι έρχετε ο παπαζάχος να καταργήσει τον νόμο της Τούμπας δηλώνοντας ότι και αυτοί θα πεθάνουν στο γήπεδο....τι μου θυμίζει αυτό....τι μου θυμίζει....
Μα φυσικά και παρόμοιες δηλώσεις είχαμε από τον Κλεάνθη όταν έρχονται κάθε χρόνο καβάλα στο άλογο αλλά στο τέλος των αγώνων πάντα βρίσκεται το άλογο καβάλα πάνω τους....
Δεν είναι κακό να έχεις πρότυπα...είναι κακό να κάνεις πράξη την αρρώστημένη συνήθεια των προπαγανδιστών και πλέον δυστυχώς και για σας αρχίζεται και έχεται πολλά κοινά σημεία....
Αλήθεια στην Τούμπα πόσοι τελικά έχουν πεθάνει μέσα στο γήπεδο και το απόρθητο κρατάει ακόμα?
Μήπως το μεταφορικό εδώ θα γίνει ο τάφος σας δημιουργήθικε από τις δηλώσεις σας και εν τέλει όλοι πεθαίνετε χωρίς αποτέλεσμα?
Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ότι δυστυχώς ένας νέος προπαγανδιστής γεννήθικε και είναι ο κλώνος του Κλεάνθη και μεγαλώνει με τα πρότυπα του σε όλα τα μέτωπα,διοικητικά προπονητικά και ποδοσφαιρικά.

Η ΓΡΙΑ ΚΟΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΟΥ ΚΛΕΑΝΘΗ

ΥΓ.Ευχόμαστε στην ομάδα μας μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Μελλοντικό και αήττητο Κυπελλούχο και προπαντώς προσοχή στον Παπαζάχο που καταργεί τους νόμους της Τούμπας!

ΥΓ2.Αν λόγω των ημερών δεν έχει τι να βάλει η γριά στο καρναβάλι...
Ντυθείτε και εσείς κυπελλούχοι όπως και οι συμπολίτες για να είστε ίδιοι και σαν καρναβάλια.

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου