Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ


Για άλλη μια φορά θαυμάσαμε τον πρωταθλητή Ελλάδος που στην superleague έχει πάρει το πρωτάθλημα 8 αγωνιστικές πριν το τέλος με το και καλά απόρθητο κάστρο που στην Ελλάδα το συντηρούν εκτός από τους φροντιστές του γηπέδου και οι
Παμπορίδης,Ζωγράφος,Κουκουλάκης,Δαλούκας,Κάκκος,Χαραλαμπίδης,Σωκράτης, και όλοι οι άλλοι που απαρτίζουν την Ελληνική διαιτησία και τα αφεντικά του πρωταθλήματος που φτάνουν συχνά σε σημείο να παίρνουν την κατάσταση πάνω τους ακόμα και σε παιχνίδια με τον Βούλη την Ξάνθη την Τρίπολη για να κρατήσουν την αγαπημένη τους ομάδα πρώτη με διαφορά και να χουν να γράφουν οι φυλλάδες που απευθύνονται σε πρόβατα για απόρθητα κάστρα και πράσινα άλογα .
Η θεία δίκη στην ακατανόμαστη ομάδα έρχετε ως συνήθως στην ευρώπη εκεί που πάντα όλα πληρώνονται και μας χαρίζει ώρες γέλιου και ηδονής.
Γιατί εσείς που έχετε στα χέρια σας τις τύχες του Ελληνικού ποδοσφαίρου έχετε κάνει αυτή την ομάδα όποτε σέρνεται να αρχίζει τα μακροβούτια και να κερδίζει το ένα φάουλ μετά το άλλο όπως και τα πέναλτι και μετά να μιλάτε για αιώνιους πρωταθλητές για κάστρα και παλάτια και ιστορίες Γαλλικής μυθολογίας.
Άλλη μια φάπα λοιπόν ήρθε να δείξει την γύμνια σας και την γύμνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου όταν ο πρωταθλητής διασύρεται μέσα στην έδρα του από την 17η ομάδα του Γαλλικού πρωταθλήματος.
Μέσα σε όλα αυτά είμαστε αναγκασμένοι να ανεχόμαστε να ακούμε όλους αυτούς τους ακατανόμαστους speaker με τα ερυθρόλευκα μικρόφωνα να τσιρίζουν σε κάθε βουτιά ότι πρόκειται για πέναλτι ότι κάθε άγγιγμα αντιπάλου είναι για κάρτα και πολλά ακόμα που μας αναγκάζουν να βλέπουμε τηλεόραση και να ακούμε ράδιο.
Βέβαια και εσείς είστε μέσα σε όλο αυτό το ερυθρόλευκο δημιούργημα που ποτέ δεν πρέπει να χάνει και πρέπει όλοι οι διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ του θρύνου.
Σας χαλάει πολύ να βλέπεται το χρυσό σας αγόρι να βουτάει για πέναλτι και να τρώει κάρτα για θέατρο και εσείς να τρώτε τα μικρόφωνα από τα νεύρα σας και να μην μπορείτε να μεταδώσετε ένα αγώνα ηδονής.
Ο καιρός έχει γυρίσματα και όλα πληρώνονται και το γραμμάτιο θα εξοφληθεί στις 4 Μαρτίου.
Μέχρι και σήμερα το ανθρώπινο λάθος ήταν υπέρ σας με ένα πέναλτι όπου η βουτιά είχε ξεκινήσει εκτός περιοχής αλλά μπόρεσε και κράτησε αρκετή ώρα την αναπνοή του ο άγραφος μέχρι που προσγειώθηκε εντός περιοχής,και δυστυχώς για εσάς είστε τόσο λίγοι που η ανυπαρξία σας χωρίς τα σφυρίγματα αντικατοπτρίζει ένα τρίμπαλο από την 17η ομάδα της Γαλλίας.
Η Γαλλική ροζ επανάσταση είναι πλέον γεγονός η κοπέλα από το λιμάνι έκανε για άλλη μια φορα αυτό που ξέρει καλύτερα από τον καθένα όταν βλέπει ευρωπαίο να ρίχνει άγκυρα στον πειραιά και είναι χωρίς την συνοδεία της ΚΕΔ.
Οι πετεινοί σήμεραν έδειξαν τον δρόμο για την παρέλαση της 4ης Μαρτίου το σάλπισμα το έδωσε ο Οlivie de Saleas όταν άνοιξε το σκορ και μετά ανέβηκε στις οθόνες μας το κλασσικό πλέον κόκκινο Χ του θρύνου της ευρώπης.
Τα παοκτσάκια της Γαλλίας παρέδωσαν την σκυτάλη στον Sorlen και την παρέα του που σε 2 εβδομάδες θα πρέπει να τελειώσουν τους κωμικούς μια και καλή.

Yγ1.Η Γαλλική επανάσταση πήρε σβάρνα και τα Red Kafe του γηπέδου?

Υγ2.Τελικά σπάσατε πολλά ρεκόρ σήμερα….έπεσε το κάστρο…έπεσαν οι καφετέριες του γηπέδου από την Γαλλική επέλαση….και ψάχνουμε να βρούμε πλέον μόνο τα πανιά σας…….που προφανώς ταξιδεύουν μετά από έγκυρες πληροφορίες κατά Γαλλία μεριά….

Ο Ευρών Θα αμοιφθεί…..

Υγ3.Προσοχή στον βουτηχτή Luis…να του γίνουν συστάσεις μην χτυπήσει μόνος του σε κανένα μακροβούτι και δηλώσει πάλι απών στις 4 του Μάρτη γιατί Ο Παυλάκης έρχεται…..και τον Θέλει…είπαμε του έχει κλέψει την καρδιά.

Το Ηθικό δίδαγμα για άλλη μια φορά όσο και να σας πονάει είναι και θα είναι ένα..
………………………………..No Referee No Party No Castle..............

Παίξε 11 εναντίων 11 και με διαιτησία καθαρή και ένα είναι το σίγουρο………
Το παρδαλό κατσίκι θα γελάει Πάντα………….

By Johnnyxatz http://paok-fans.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου