Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

ΌΛΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ


Μία εβδομάδα διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας ήταν αρκετή για να διαπιστώσουμε κάποια πράγματα….Αυτές οι μέρες ήταν η χαρά των μμε και του κάθε κυνηγού προσωπικής δημοσιογραφικής επιτυχίας για να μας αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά προβλήματα μας και ήταν και το προμήνυμα του καλοκαιριού.Τι εννοώ?
Αρχίσαμε την μεταγραφολογία σε ρυθμούς λες και έχει λήξει το πρωτάθλημα,λες και δεν υπάρχουν 3 αγωνιστικές και στη συνέχεια Play Off,που ακόμα δεν ξέρουμε σε ποια ευρωπαική διοργάνωση θα πάρουμε μέρος και πότε θα παίξουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι,λες και τελείωσε και η δεύτερη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,λες και καταργήθικε ο ασπρόμαυρος τρομονόμος και μηδενίστηκαν και τα χρέη μας.
Κάποια πράγματα τα βλέπω ότι έρχονται όπως οι μετεωρολόγοι το τσουνάμι και κάποια από αυτά δεν μου αρέσουν καθόλου.
Το πρόβλημα του κάθε Παοκτσή δηλαδή αυτή την στιγμή είναι αν θα έρθει στον ΠΑΟΚ μας ο Παπάζογλου ο Κάλβο ο Φωτάκης Ο Κρέσιτς και τα άλλα ΧΧΧ παιδιά?
Τελείωσανε δηλαδή όλα και ήρθε η ώρα για αυτά?
Περπατάω έξω ακούω συζητήσεις περί παιχτών,με ρωτάνε ξες κάτι?ποιος θα ρθει?
Την περσινή χρονιά που όλα είχανε τελειώσει από νωρίς αυτό δεν υπήρχε,πράγμα που δείχνει ότι φέτος ήδη ανυπομονούμε για την νέα χρονιά μιας και η φετινή μας γέμισε ελπίδες για κάτι ακόμα καλύτερο που όλοι λαχταρούμε.
Το θέμα είναι ότι για να το πετύχουμε θα πρέπει να έχουμε γερές βάσεις και αυτές θα τις χτίσουμε όλοι..Μένουν 3 αγώνες στο πρωτάθλημα και άλλοι 6 στα Play Off που θα πρέπει να καταρίψουμε το ρεκόρ των διαρκείας και μετά να γίνει το μεγάλο ντου στην ΑΜΚ που θα είναι ένα πολύ σημαντικό λιθαράκι για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς..Συγχρόνως τρέχει προσπάθεια για να καταργηθεί ο νόμος Ορφανού και να μην έχουμε κι άλλα μέλη την νέα χρονιά στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ φυλακών.
Αυτή την στιγμή η μεταγραφολογία δεν κάνει καλό σε κανέναν,ενόψει κιόλας κρίσιμων παιχνιδιών…
Το μήνυμα το πήραμε…το καλοκαίρι θα χουμε τον μεγαλύτερο μεταγραφολογικό πονοκέφαλο και ετοιμαστείτε για χιλιάδες ονόματα που θα ακουστούν μπας και πετύχει κάποιος τα σωστά και μετά βγάλει πρωτοσέλιδο σαν να έχει πιάσει το Joker….
Από εκεί και πέρα δυστηχώς βλέπω ότι μετά το διαχωρισμό Αγγελικών και Μη έρχεται η ίδια ταινία σε Version Σαλπιγγιδικοί και Μη Με επίσημη Πρεμιέρα αμέσως μετά την Λήξη των Play Off…..
Και εγώ ρωτάω,αυτά είναι τα προβλήματα μας?
Πρόπερσι το καλοκαίρι δεν ξέραμε αν θα πάρουμε μέρος στο πρωτάθλημα και τι θα γίνει με τα χρέη μιας και βγάλαμε κάλους από τα πολλά συλλαλητήρια,και φέτος που μπήκε το νερό στο αυλάκι και ο ΠΑΟΚ στο σωστό δρόμο πάλι βιαζόμαστε και κοιτάμε πάλι να γίνουμε λογιστές προπονητές μάνατζερ και κριτές των πάντων.
Αυτή η διοίκηση και το τεχνικό team με τις σωστές κινήσεις μας έφερε εδώ που είμαστε μαζί με την βοήθεια μας οπότε ας συνεχίσει ο καθένας να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα…….ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.
Τον ΠΑΟΚ μου δεν μπορεί να μου τον στερήσει κανείς……γιατί όταν είμαι στο γήπεδο είμαι και φωνάζω για Τα 4 ιερά γράμματα και τον Δικέφαλο Αετό ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟ.
Για το κοντοζήτημα δεν παίρνω θέση αυτή την στιγμή γιατί όπως και για όλα τα παραπάνω απλά λέω Όλα σην ώρα τους……

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου