Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ


Προς τον κ. Δένδια – Υπουργό Δικαιοσύνης αλλά και με παρέμβαση του διευθυντή των Σπορ και της εκπομπής PAOK SUPPORTERS και σε όλους τους βολυλευτές και υπουργούς από την Β. Έλλάδα.


«ΑΙΤΗΜΑ»
Με το άρθρο 20 του Ν.3472/2006 αντικαταστάθηκε η παράγραφος 6 του άρθρου 41 ΣΤ του Ν.2725/1999 και απαγορεύθηκε η μετατροπή της στερητικής της ελευθερίας ποινής καθώς και η αναστολή εκτέλεσης αυτής. Οι διατάξεις του επίμαχου άρθρου ανωτέρω αθλητικού νόμου υπέστησαν την κοινωνική δοκιμασία και αποδείχθηκαν απάνθρωπες και σκληρές, αφού εξοντώνουν νέους ανθρώπους με τον απευθείας εγκλεισμό τους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Η κατοχή ενός και μόνο πυρσού πανηγυρισμού, είναι ικανή για να οδηγήσει έναν οπαδό μετά από μία άκρως ψυχοφθόρα διαδικασία, όπως είναι η αυτόφωρη διαδικασία στις φυλακές.Η εφαρμογή του νέου αθλητικού νόμου και συγκεκριμένα του άρθρου 41 ΣΤ Ν2725/1999, δεν κατέστειλε την βία στα γήπεδα, αλλά απεναντίας κατέστρεψε συνανθρώπους μας με τον άδικο εγκλεισμό τους στην φυλακή. Νέοι, με λευκό ποινικό μητρώο, άγουρα παιδιά είκοσι ετών που βρέθηκαν στις κερκίδες με ένα πυρσό πανηγυρισμού, αναγκάζονται να προαυλίζονται στις φυλακές με ισοβίτες και εμπόρους ναρκωτικών και ό,τι αυτό συνεπάγεται, με αποτέλεσμα αυτή η οδυνηρή για αυτούς εμπειρία να τους κατατρέχει μια ζωή. Αυτή η αδικία πρέπει να σταματήσει».


Όσοι λοιπόν θέλετε άμεσα να μπει η υπογραφή σας με χιλιάδες ακόμα άτομα μπορείτε πολύ εύκολα μέσω της σελίδας μας να στέλνετε σε mail όσοι είστε υπέρ της αλλαγής του νόμου είτε εσείς, είτε φίλους σας που θέλουν να συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή.

Ζητούνται Υπογραφές

με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

*Με Email το ονοματεπώνυμό σας ΜΟΝΟ σε ένα απο τα:sportscafe2002@hotmail, ntikpaok@yahoo.gr info@ultraspaok.gr,info@fcpaok.

*Στα γραφεία ULTRAS - Β.Ολγας 98

*Στα γραφεία EXTRASPORΤ 103 FM - Μοναστηρίου 85

*Στα γραφεία όλων των συνδέσμων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου