Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Η ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


ΠΑΟΚ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 4-1
Αλλη μια νίκη για την ομάδα μας στην απόρθητη Τούμπα και επίτευξη πολλών ρεκόρ σε έναν αγώνα με εορταστικό χαρακτήρα και αρκετά γκολ στο κλείσιμο του πρωταθλήματος που μας βρήκε μετά από 31 χρόνια στην 2η θέση με μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ απέδειξε ότι ήταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος.
Σκόρερ για την ομάδα μας ο Ίβιτς στο 20ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Μπακαγιόκο,ο Αναστασάκος στο 38΄με κεφαλιά,στο 69΄ο Μπακαγιόκο με πέναλτι,και το σκορ έκλεισε με αυτογκόλ ο Πιπίνης στις καθυστερήσεις ενώ είχε μειώσει στο 76΄ο Ανάκογλου για τις Σέρρες.
Η ομάδα μας εκτός του ότι κράτησε για 11η φορά στην ιστορία μας το απόρθητο της Τούμπας κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση μετά από 31 χρόνια και να κάνει ρεκόρ καλύτερης άμυνας όλων των εποχών με 16 γκολ παθητικό καθώς και ρεκόρ πωλήσεων εισητηρίων διαρκείας με 19,154.
Μεγάλα επιτεύγματα μέσα σε ένα χρόνο μετά την περσινή κάκκιστη χρονιά.
Μεταμόρφωση που μόνο μια πραγματικά μεγάλη ομάδα μπορεί να πετύχει μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα και αυτό έγινε και με την βοήθεια όλων μας.
Ο ΠΑΟΚ είναι ο Κερδισμένος της φετινής χρονιάς ανεξαρτήτου αποτελέσματος στα Play Off
καθώς οι βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον έχουν μπει και το μέλλον μας ανήκει.
Επόμενος στόχος καθώς όλα έχουν την σειρά τους είναι τα Play Off και όχι οι μεταγραφολογίες και οι εκλογές του Ερασιτέχνη και το κάθε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που γράφει οτιδήποτε για να πουλήσει παραπάνω φύλλα.
Αναμένουμε λοιπόν την κλήρωση της τρίτης για να δούμε το πρόγραμμα των Play off όπου εκεί θα δώσουμε τα πάντα όλοι μαζί για το κυνήγι του Champions League.
Οι Βαθμολογία εκκίνησης των Play Off όπως διαμορφώθηκε μετά το τέλος του πρωταθλήματος είναι

Π.Α.Ο.Κ. 3
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2
ΑΕΚ 1
ΛΑΡΙΣΑ 0

By Johnnyxatz

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 29/04/2009 θα αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες Playoffs από τα εκδοτήρια του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Α. ΕΙΔΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

* Απλό εισιτήριο ενός αγώνα
* Πακέτο τριών εισιτηρίων

ΘΥΡΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ/ΠΑΚΕΤΟ
VIP 4ου 40€/80€
VIP 3ου 50€/100€
1-2-3 30€/60€
4-4Α-7-7Α-8 15€ /30€
5-6 20€/40€

Β. ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

1η περίοδος: 29/4/2009- 6/5/2009

* Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να κατοχυρώσουν την ίδια θέση που έχουν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και της κάρτας διαρκείας. Κατά την πρώτη αυτή περίοδο διάθεσης, οι θέσεις που ανήκουν στους κατόχους διαρκείας, δεν θα είναι διαθέσιμες για αγορά από άλλον φίλαθλο, παρά μόνο από τον κάτοχο διαρκείας της συγκεκριμένης θέσης. Από τις 7/5 οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί, θα ελευθερωθούν και ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση.
* Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο για κάποιον αγώνα ή το πακέτο με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία γι’ αυτούς θα είναι διαθέσιμες οι θέσεις που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας.

2η περίοδος: 7/5/2009- 31/5/2009

Από τις 7/5 έως και την ημέρα διεξαγωγής του τελευταίου εντός έδρας αγώνα, όλες οι θέσεις διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί κατά την 1η περίοδο, θα ελευθερωθούν προς πώληση. Συγχρόνως θα συνεχιστεί η πώληση των θέσεων που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας. Ο καθένας (είτε είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας είτε όχι) θα μπορεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο ή το πακέτο σε οποιαδήποτε θέση δε θα έχει αγοραστεί κατά την 1η περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου