Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ


Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΟ 78-82
Τα δεκάλεπτα: 22-9, 33-39, 56-62, 78-82

Oι σκόρερ

ΠΑΟΚ (Καλαφατάκης): Γιόνσεν 23 (2), Καλαμπάκας, Σίμτσακ 5, Κυρίτσης 23 (2), Τσιάρας 6 (1), Δεμερτζής 13 (1), Κεσίσογλου, Γιαννακίδης 2, Τομάσεβιτς 6

Μερικές φορές η λέξη μπράβο μοιάζει να μην καλύπτει αυτό που θέλω να εκφράσω στην φετινή ομάδα μπάσκετ του Π.Α.Ο.Κ. μας που απέμεινε....
Με λίγους επαγγελματίες και του υπόλοιπους πιτσιρικάδες στην σύνθεση η ομάδα μας παρέδωσε μαθήματα ψυχωμένου μπάσκετ απέναντι στα εκατομμύρια του παναθηναικού και έδειξε καρύδια και αντοχές μέχρι και στα σφυρίγματα κυρίως του παπαδημητρίου που προσπαθούσε με μανία να κάνει πιο εύκολο το έργο του παναθηναικού...
Αν είναι δυνατόν να υπάρχει εύνοια αυτού του παναθηναικού απέναντι στον εναπομέιναντα ΠΑΟΚ..
Η Ομάδα μας πάλεψε τα έδωσε όλα για άλλη μια φορά και όλα τα παιδιά που μείνανε δείξανε και παίξανε σαν γεννημένοι Παοκτσήδες,παιδιά που ποτέ δε βγήκανε σε ράδια και εφημερίδες για να πουλήσουν Παοκτσηδηλίκι όπως κάνανε πολλοί άλλοι ντεμέκ Παοκτσήσες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ αλλά μιλήσανε με έργα και μέινανε σε μια ομάδα με τεράστια οικονομικά προβλήματα αλλά με τεράστιο όνομα που σε συνδυασμό με την μεγάλη τους ψυχή φτάσανε τον ΠΑΟΚ στα Play off κατακτώντας την 7η θέση και δίνωντας και την ψυχή τους σε όλα τα παιχνίδια.
Αυτή η ομάδα κέρδισε τον πολυδιαφημισμένο Παναθηναικό στο πρωτάθλημα και σήμερα τον ξευτέλισε ακόμα περισσότερο που χρειάστηκε τα σφυρίγματα των διαιτητών για να καταβάλει τον ΠΑΟΚ μας.
Τα παιδιά αυτά είναι στην καρδιά μας όλο το τεχνικό team ο Προπονητής κ.Καλαφατάκης και όλοι όσοι στήριξαν και μάτωσαν την φανέλα της ομάδας μας όλη τη χρονιά.
Όσοι ντεμέκ πουλούσατε Παοκτσηδηλίκι όλα αυτά τα χρόνια δείτε σε DVD τα παιχνίδια αυτών των παιδιών που χωρίς λόγια αλλά με πράξεις έδειξαν τι σημαίνει και πως πρέπει να παίζεις και να ματώνεις για τον Π.Α.Ο.Κ.
Όλη τη χρονιά μιλούσατε στο γήπεδο και με έργα εμείς από τη θέση μας το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε έιναι να σας δώσουμε συγχαρητήρια και να κάνουμε και εμείς ότι περνάει από το χέρι μας για ένα καλύτερο αύριο στο μπασκετικό τμήμα που μεγάλωσε γενιές και γενιές με τίτλους και διακρίσεις.

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου