Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4



11/5/2009 - ANΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Σήμερα 11/5/09 και 7 μέρες πριν από τη γενική συνέλευση του ΑΣ ΠΑΟΚ αποφασίσαμε να εκφράσουμε τις απόψεις μας για τα θέματα που αφορούνε τη μάνα του συλλόγου:

-) Καταρχήν ξεκαθαρίζουμε ότι δεν παίρνουμε θέση υπέρ κανενός ψηφοδελτίου. Οι όποιες προστριβές μεταξύ των εκπροσώπων των 2 τάσεων αφορούν μόνο αυτούς και καλό είναι να λύσουν τις διαφορές τους το συντομότερο δυνατό. Εμάς η μοναδική μας ένσταση αφορά την υποψηφιότητα Κατσαρή.

-) Δεν μπορούμε να δεχτούμε τη νέα υποψηφιότητα του «αιώνιου» προέδρου. Ενώ εδώ και 1 χρόνο διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά ότι έχει παραιτηθεί και ότι έχει κουραστεί από τις αποδοκιμασίες, ξαφνικά εμφανίζεται και πάλι μπροστά μας για να μας θυμίσει το παρελθόν του και τα δύσκολα χρόνια που πέρασε ο σύλλογος.

-) Δεν μπορούμε να δεχτούμε όλη αυτή την «υπερπαραγωγή» που έχει στηθεί από δημοσιογράφους της πόλης ή και εκτός αυτής (βλέπε ’ρις Νικολάκης) και που έχει ως στόχο να μας πείσει πως ο Κατσαρής είναι ο σωτήρας του ΠΑΟΚ και ότι χάρη σε αυτόν και τις τεράστιες οικονομικές του θυσίες ο ΠΑΟΚ παρέμεινε και παραμένει ζωντανός.

-) Επειδή δεν ξεχνάμε τις μαγκιές και τη νοθεία στις εκλογές του 2006 από την αιώνια παρέα του ερασιτέχνη και την αυλή της, τα δεκανίκια που προσφέρθηκαν από τη δεξαμενή ψήφων της Βορειοελλαδικής προκειμένου να επανεκλεγεί η γνωστή παρέα, την παρουσία «οικονομικά τακτοποιημένων μελών» τα οποία δεν έχουν καμία επαφή με τον ΠΑΟΚ, όμως προσέρχονται σε κάθε εκλογική διαδικασία προκειμένου να στηρίξουν τον Κατσαρή και το ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ και ο αξιότιμος πρόεδρος του είναι για εμάς συνυπεύθυνοι για την λαίλαπα των διοικήσεων Μπατατούδη, Γούμενου, Πανελούδη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Τα δεινά που προκάλεσαν αυτοί οι τύποι τα γνωρίζουν καλύτερα από όλους, αυτοί που είναι σήμερα στη διοίκηση της ΠΑΕ (βλέπε χρέη).

-) Επειδή είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη συμμετοχή συνδεσμιτών και συνδεσμοπατέρων σε ψηφοδέλτια του ερασιτέχνη και επειδή μάθαμε από τα λάθη του παρελθόντος.

Και επειδή δεν θέλουμε να δημιουργηθούν προστριβές και να επέλθει ο διχασμός στη ΓΣ του ερασιτέχνη, καλούμε τα μέλη του συνδέσμου μας που είναι και μέλη στον ΑΣ να απέχουν από την όλη διαδικασία. Η απόφαση μας θα αλλάξει μόνο αν αποσυρθεί η υποψηφιότητα Κατσαρή. Επιτέλους κύριε «πρώην» πρόεδρε σεβαστείτε την επιθυμία του απλού κόσμου του ΠΑΟΚ και βάλτε το καλό του συλλόγου πάνω από το δικό σας. Αποσύρετε τώρα την υποψηφιότητα σας και δώστε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να προχωρήσει ενωμένος σε μία νέα εποχή.

ΥΓ: Ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί στον ερασιτέχνη η θέση μας για το γήπεδο είναι η εξής μία:

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ Ή ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ
Μετά τιμής ΣΦ ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου