Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ Ο ΠΑΜΠΛΟ ΚΑΙ Η ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ


Το ματς με τον βάζελο πέρασε και άφησε πίσω του γκρίνια προβλήματα και κάποια συμπεράσματα που αν τα δώσουμε σημασία τότε θα μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον.Προσωπικά είμαι κατά της προπονητολογίας,η θέση μας είναι στο κάγκελο και φωνή από το 1΄ως το 90΄ ούτε βόλτες στον αγωνιστικό χώρο ούτε ρετσίνα στο χέρι ούτε ντου χωρίς εισητήριο και μπούκα μέσα για να χω να λέω στους φίλους μου ότι είμαι μάγκας και δεν πληρώνω και μπαίνω όπως γουστάρω όπως επίσης ούτε μπαίνω στο γήπεδο σαν παρατηρητής και κριτής των προπονητικών κινήσεων.Ο καθένας έχει το ρόλο του και την δουλειά του.
Μέχρι πέρσι που πηγαίναμε κατά διαόλου είχαμε γίνει λογιστές για να λύσουμε το οικονομικό μας πρόβλημα τώρα και μέσα σε μια χρονιά που φτάσαμε από την 9η θέση στην 2η μετά από 31 χρόνια αφήσαμε το πτυχίο της λογιστικής και βγάλαμε από το συρτάρι αυτό της προπονητικής...
Δεν θα ησυχάσουμε ποτέ γιατί αυτοί είμαστε σαν άνθρωποι αχάριστοι.
Παοκτσής είσαι και λέγεσαι όταν πας στο γήπεδο υποστηρίζεις την ομάδα σου και αναγνωρίζεις όλη την προσπάθεια που έχει γίνει αλλά δεν ανέχομαι να υπάρχει μια μερίδα και καλά Παοκτσήδων οι οποίοι ζουν και αναπνέουν για την κάθε στραβή που θα κάνει η ομάδα μας για να βγουν μετά και να αρχίσουν να ρίχνουν λάσπη στον Σάντος στον Ζαγοράκη και στον καθένα που ασχολείται με την Παε.
Εσείς μόνο ΠΑΟΚ δεν είστε....απλά ζείτε για τις γκέλες και για την μουρμούρα στα ράδια και στα γήπεδα είστε αυτοί που ακόμα και όταν η ομάδα πάει καλά πάντα θα βρίσκεται κάτι να σας πειράζει.
Ο Κάκος είναι αυτός που είναι και ίσως να κέρδισε και αυτός μια βόλτα με το κότερο και μη μου πει κανείς ότι δε σκεφτόταν τόσο καιρό ότι ο πολυμετοχικός με τα τόσα λεφτά που έχωσε δεν θα έκανε το παν για να κουνήσει το σεντόνι....
Τα ξέραμε...τι κάναμε για αυτό?
Είμαι υπέρ του πριν πεινάσω μαγειρεύω γιατί εγώ ξέρω χάσαμε το ματσάκι από έναν ανύπαρκτο βάζελο που 11 με 11 δύσκολα θα έπαιρνε και το Χ.
Καλές οι ανακοινώσεις αλλά τα αποτελέσματα δεν αλλάζουν ούτε τα παιχνίδια ξαναγίνονται το σκορ έγραψε 0-1 και τώρα από εκεί που είχαμε το πάνω χέρι ξεκινάμε να τρέχουμε να τους φτάσουμε με πρώτο σταθμό τετάρτη στη Λάρισα.
Πάμπλο γιατί?
Μέχρι το 43΄είσαι με διαφορά ο κορυφαίος του γηπέδου,έχεις κλειδώσει όλο το κέντρο,δεν περνάει τίποτα όλες οι μπάλες σταματάνε σε σένα και όταν θα έρθει κάποιος βίαια πάνω σου όπως ο Σιμάο εκεί λειτουργείς με την νοοτροπία της αλάνας?
Ξέρεις παίζεις με ένα Κάκο ο οποίος σε ψάχνει να σε στείλει από το ματς στο καραισκάκη που δήλωσε αν είχε όπλο θα σε σκότωνε,και του δίνεις πάλι πάτημα?
Πάτημα που με την αποβολή σου και την μη αποβολή του Σιμάο άλλαξε τα δεδομένα.
Σαν οπαδός του ΠΑΟΚ απαιτώ σεβασμό από τον κάθε παίχτη μου στην προσπάθεια που έχουμε κάνει όλοι μαζί και δεν ανέχομαι από κανέναν όπως και να λέγεται να με κρεμάει έτσι φτηνά για έναν προσωπικό τσαμπουκά.Στο καραισκάκη προκλήθικες ήταν οι συνθήκες διαφορετικές αντέδρασες και έγινες ήρωας πράγμα που στην διάρκεια του χρόνου παρεξηγήθικε και έγινε συνήθεια και από άλλους.
Στον ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε θέλουμε εξυγίανση παντού δεν είναι μόνο οι οπαδοί που πρέπει να μπαίνουν στην Τούμπα με καθαρό μυαλό αλλά και οι παίχτες είναι κρίμα και αμαρτία μετά από μια τέτοια χρονιά να πληρώνουμε πάλι τα νεύρα παίκτη μας και να δίνουμε το πάτημα στον Χ Κάκο να βγάλει την κόκκινη κάρτα τόσο εύκολα.
Όσο για σένα ρε Κάκο ξέρω πάλι το story δεν είδες την σκαριά του Σιμάο ούτε εσύ ούτε ο επόπτης είδε τη φάση που πετάει την μπάλα πάλι ο Σιμάο στο Ball boy που επίσης είναι δεύτερη κίτρινη.

Καλή διαμονή στο κότερο......

Υγ.Όσο για όλους εσάς που με την αχαριστία σας και την γκρίνια σας φέρατε τον Ζαγοράκη στο σημείο να είναι έτοιμος να τα βροντήξει για να μην πω τίποτα παραπάνω θα μας βρείτε μπροστά σας..είστε μειοψηφία και κανείς δεν θα καταστρέψει αυτό που παλεύουμε από πέρσι και που μας έφτασε σε χρόνο ρεκόρ να είμαστε 2η.
Η Κατάσταση στην Παε από χτες το βράσυ είναι πολύ κρίσιμη και καλό θα είναι κάποιοι να χαλαρώσετε γιατί οι μάσκες τελευταία πέφτουν.
Αν δεν είσαι πραγματικά ΠΑΟΚ μην το παίζεις τουλάζιστον....κύριοι ραδιοφωνατζήδες οπαδοί φίλαθλοι και εφημεριδοδιευθυντές.

Yγ2.ΠΑΜΠΛΟ Γουστάρω να σε βλέπω να παίζεις ΜΠΑΛΑ γιατί είσαι απροσπέλαστος.....
Στην Ελλάδα οι διαιτητές δεν θα αλλάξουν ποτέ πάντα θα σφυρίζουν ανάλογα με τα συμφέροντα....
τότε ΑΣ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΕΞΥΠΝΗ ΜΠΑΛΑ


By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου