Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΘΥΡΑ 4 ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ


Έκπληκτοι παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τις δηλώσεις κάθε τυχάρπαστου ανευθυνο-υπεύθυνου σχετικά με τη συμπεριφορά, το χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική αξία του Pablo Garcia. Μόνο σε μία πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη, που κυριαρχεί η υποκρισία και η συντήρηση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας μας θα μπορούσε να απαξιωθεί και να λοιδορηθεί με τέτοια ευκολία ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας. Ο συγκεκριμένος παίκτης, που κοσμεί το βλαχοελληνικό πρωτάθλημα, μόλις λίγα χρόνια πριν φορούσε τη φανέλα της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης με δεκάδες συμμετοχές στο ενεργητικό του και έχει δεκάδες συμμετοχές στην εθνική ομάδα της Ουρουγουάης. Επίσης, έχει αγωνιστεί σε πρωταγωνιστικό επίπεδο στο Champions League. Αυτά για τον ποδοσφαιριστή Pablo Garcia.

Είναι γεγονός ότι σαν παίκτης αγωνίζεται με υπέρμετρο πάθος και αρκετή δύναμη. Αυτά τα χαρακτηριστικά του έχουν κοστίσει αρκετές κίτρινες κάρτες και αποβολές στην καριέρα του και είναι ταυτόσημα με το όνομα του. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Δεν είναι επαγγελματίας ηθοποιός, δεν είναι επαγγελματίας θεατρίνος και δεν είναι επαγγελματίας βουτηχτής. Σέβεται τον κόσμο που έρχεται στο γήπεδο και σέβεται το άθλημα που υπηρετεί. Αυτό είναι προς τιμήν του και εμείς τέτοιους παίκτες θέλουμε να βλέπουμε στον ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές ότι η παλικαρίσια ενέργεια που έκανε στο Καραϊσκάκη τον έβαλε στο στόχαστρο των διαιτητών και των κουμάντων της Σούπερ Λίγκας. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, δέχεται κίτρινες και κόκκινες κάρτες με τρομερή ευκολία ακόμα και αν στραβοκοιτάξει τους αντιπάλους του. Αντίθετα, οι αντίπαλοι του μπορούνε να κάνουν ότι γουστάρουν εναντίον του αφού γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν ποτέ (βλέπε μαρκαρίσματα Σιμάο, Νάτσο Γκαρσία, Ντιέ).

Το αποκορύφωμα ήρθε με την αποβολή του στο πρόσφατο ματς με τον Παναθηναϊκό. Αντί να τιμωρηθεί ο Σιμάο, την πλήρωσε ξανά ο Pablo Garcia. Όλα τα παπαγαλάκια βρήκαν αφορμή να μιλήσουν και να διδάξουν ηθική. Ανάμεσα τους και οι περήφανοι βετεράνοι του ΠΑΟΚ που πουλάνε αντικειμενικότητα με το κιλό, όταν δεν γλύφουν Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ξεχάσανε τις μπουνιές του Καρεμπέ, τον Ζε Ιλίας, τον Αμανατίδη και τον Κυριάκο. Ξεχάσανε ότι την χρονιά που ο Ανατολάκης έσπασε το πόδι του Κιάσου, βραβεύτηκε με βραβείο fair play.

Ο στόχος τους είναι προφανής, να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα για να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Τότε θα έχουν την ευκαιρία οι ανταγωνιστικές ομάδες να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.. Έτσι και αλλιώς το μόνο λάθος του είναι ότι φοράει ασπρόμαυρα.
(Source επίσημο site G4)
Pablo Garcia, el rey de la guerra.
Por siempre en nuestros corazones

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου