Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ


Μεγάλη Νίκη για την ομάδα μας μέσα στην Λάρισα με καλή απόδοση δυστυχώς για αυτούς που περιμένανε και πάλι στη γωνία με το δάχτυλο στην σκανδάλη.
Ουσιαστική η ομάδα μας με την συνησθισμένη πλέον απροσπέλαστη άμυνα έδειξε τις διαθέσεις τις από νωρίς και μόλις στο 9΄ο Μπακαγιόκο έγινε και πάλι ο δήμιος της Λάρισας αυτή την φορά μέσα στο Αλκαζάρ με ένα πολύ όμορφο γκολ μετά από εξαιρετική σέντρα του Σέρτζιο Κονσεισάο.
Η ομάδα μας έχασε 2-3 ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο να διπλασιάσει τα τέρματα της και να τελειώσει το παιχνίδι ενώ στην άμυνα δεν αντιμετωπίσαμε ουσιαστικά προβλήματα εκτός από κάποια σουτ εκτός περιοχής της Αελ.
Ίδιο σκηνικό και στην επανάληψη με τον ΠΑΟΚ σταθερότατο στην άμυνα με έναν Λίνο να έχει βγάλει εκτός αγώνα τον Γιανακόπουλο και με αντεπιθέσεις φωτιά καθώς πολύ συχνά βρισκόμασταν γύρω από την περιοχή της Λάρισας.
Μεγαλύτερη ευκαιρία αυτή του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς όταν μετά από σουτ εντός περιοχής έδιωξε με υπερένταση ο Goalkeeper της Λάρισας.
Η ομάδα μας ουσιαστικά ούτε στο 2ο ημίχρονο απειλήθηκε και στο 80΄ο Σορλέν με εξαιρετική ενέργεια άδειασε 2 παίκτες της Λάρισας έβγαλε παράλληλη σέντρα ο επερχόμενος Μουσλίμοβιτς άφησε με προσποίηση στο Κονσεισάο που ακολουθούσε και κάπου εκεί τέλειωσαν όλα με το 0-2 να μπορούσε να πάρει και διαστάσεις θριάμβου στις καθυστερήσεις αν ευστοχούσε ο Ζλάταν σε μοναδικό τετ α τετ που απέκρουσε ο Goalkeeper της Λάρισας.

ο ΠΑΟΚ σήμερα έδειξε χαρακτήρα και έκανε αυτό που έπρεπε πήρε το διπλό και σε συνδυασμό με το άλλο αποτέλεσμα αναζοπυρώσαμε και πάλι τις ελπίδες μας για την πρωτιά στα Play Off.
Σήμερα ο Σάντος ήταν ο καλύτερος προπονητής του κόσμου ο Σέρτζιο το καλύτερο εξτρέμ ο Λίνο το καλύτερο μπακ και η ομάδα μας σήμερα ήταν Barcelona.
Τεράστιες αλλαγές μέσα σε 3 μέρες που κάποιοι βγάλαν τον Σάντος άχρηστο και του πετούσαν μπουκάλια και τους παίκτες φοβισμένους,αλλά είπαμε στην Ελλάδα ζούμε που το δοκάρι και μέσα σε κάνει Θεό και το δοκάρι και έξω σε κάνει άχρηστο και σε στήνει στο εκτελέστικό απόσπασμα.
Εμείς λέμε ότι λέγαμε και μετά την ήττα από τον ανύπαρκτο βάζελο
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ
Η χρονιά είναι έτσι κι αλλιώς επιτυχημένη αλλά επειδή λεγόμαστε ΠΑΟΚ θα χτυπήσουμε τα πάντα και τους πάντες και όπου μας βγάλει.
Σήμερα δεν φταίγανε ούτε τα τουρνικέ ούτε οι ρετσίνες ούτε οι αλλαγές του Σάντος ούτε ο καιρός.....ΓΙΑΤΙ?
Γιατί απλά κερδίσαμε και δεν δώσαμε σε κάποιους την χαρά να ρίξουν λάσπη και να βγάλουν και πάλι τα πτυχία του προπονητή απο τα συρτάρια και να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα στα ράδια.
Ότι και να γίνει θα μαστε κάθε κυριακή στο γήπεδο και θα φωνάζουμε για τα 4 ιερά γράμματα είτε παίζουμε στην ρημαγμένη και προπολεμική Τούμπα είτε έχει τουρνικέ έιτε βρέχει και χιονίζει είτε έχουμε χάσει ή κερδίσει.
Σήμερα μπορείτε να πείτε ότι αν παίζαμε έτσι και προχτές θα είχαμε κερδίσει και τον Βάζελο...
αλλά αυτοί είστε...δεν χαίρεστε ούτε με τις νίκες μας γιατι γεννηθήκατε μίζεροι και θα πεθάνετε από την γκρίνια,
Εγώ προτιμώ να αφήσω την ζωή μου σε ένα πέταλο που θα φωνάζει ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩ.

Κυριακή κοντή γιορτή.....

By Johnnyxatz

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου