Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

ΝΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΠΛΟ


Σύμφωνα με άρθρο της εξέδρας των σπορ η ομάδα μας έχει έρθει σε επαφή με τον Εργοτέλη για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη με τους κρητικούς να δίνουν προβάδισμα στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του.
Στο κόλπο της διεκδίκησης του Βασίλη Κουτσιανικούλη μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό μπήκε ο ΠΑΟΚ, με τον Εργοτέλη να δίνει προβάδισμα στον Δικέφαλο του Βορρά λόγω καλύτερης προσφοράς!

Ο ΠΑΟΚ είναι πλέον το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη. Οι Θεσσαλονικείς έχουν μπει πλέον πολύ δυνατά στο παιχνίδι της απόκτησης του Θεσσαλού ποδοσφαιριστή και μέχρι στιγμής έχουν κάνει την καλύτερη πρόταση, σε σχέση με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Παρόλο που η πρόταση δεν έχει κατατεθεί επίσημα, κύκλοι από τη διοίκηση του Εργοτέλη, κάνουν λόγο για προβάδισμα του Δικεφάλλου του Βορρά για την απόκτησή του.


Όσο αφορά την τιμωρία του Πάμπλο Γκαρσία άλλη μια φορά πέσανε οι μάσκες της ξευτιλισμένης κοινωνίας μας.
4 αγωνιστικές σε μια εκδίκαση που έγινε 2 μέρες μετά το ματς γιατί άραγε τόσο γρήγορα?
Ο Σιμάο και τα όσα έκανε βέβαια ξεχαστήκανε από όλους στην Αθήνα και οι πολυβαζελικοί μαγείρεψαν σύμφωνα με τα συμφέροντα τους και μια τιμωρία που δεν θα επέτρεπε τον Πάμπλο να παίξει στο μεταξύ μας ματς του οακα οπότε γιαυτό και οι 4 αγωνιστικές.
Το μεγαλείο του κολοχανείου που ζούμε είναι ότι η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα εκδικαστεί την άλλη τετάρτη που θα έχουμε παίξει με Λάρισα ΑΕΚ στην Τούμπα και ΑΕΚ στο οακα εκείνη την μέρα 3 παιχνίδια απουσίας του Πάμπλο που λέμε ΑΝ δικαιωθούμε στην έφεση και πέσει η ποινή στις 2 αγωνιστικές ο Πάμπλο θα έχει λείψει ήδη 3.
Οπότε άλλη μια φορά σας λέμε.....
ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΚΟΤΕΡΟ

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου