Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 26 Μαΐου 2009

ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ Ο ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗΣ


Στη Θεσσαλονίκη έφτασε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 21 ετών μεσοεπιθετικός γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς μας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον υποδέχθηκε ο Κώστας Ιωσηφίδης για λογαριασμό της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Δύο είναι τα στοιχεία που την καθιστούν την υπ' αριθμόν 1 μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ: το συνολικό ύψος το οποίο θα ξεπεράσει τα 2.000.000 ευρώ, το μεγαλύτερο για Ελληνα ποδοσφαιριστή του "δικέφαλου" στην ιστορία της ομάδας, αλλά και η επικράτηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους τρεις μεγάλους της Αθήνας και τις ομάδες του εξωτερικού που έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κουτσιανικούλη.


ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΑΙΚΤΗ

Αρχικά, ο Ζήσης Βρύζας, ανέφερε:"Ξέρω πόσο αγχωμένος είναι ο Βασίλης αυτή την στιγμή και προτιμάει να είναι μέσα στο γήπεδο όπως κι εγώ.
«Σας παρουσιάζουμε την πρώτη μεταγραφή για αυτό το καλοκαίρι. Θέλω τη συνεργασία σας και όλου του κόσμου που μας ακούει. Θέλω τη συνεργασία σας, ώστε παιδιά όπως είναι ο Βασίλης να παίξουν ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Εργοτέλη για την παραχώρηση του παίκτη, που αποτελεί επένδυση».

Ενθουσιασμένος και γεμάτος άγχος παρουσιάστηκε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης κατά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ για 4 χρονια. «Είμαι χαρούμενος που έχω έρθει σε αυτή την ομάδα. Είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με μεγάλη ιστορία. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα», είπε ο 21 ετών μεσοεπιθετικός, ο οποίος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και θα φορά την «ασπρόμαυρη» φανέλα με το νούμερο «19» στην πλάτη.

Τζώρτζογλου: «Μεγαλύτερη ομάδα της δεκαετίας ο ΠΑΟΚ»
Με τη σειρά του, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Νίκος Τζώρτζογλου, επισήμανε: «Καταρχήν θέλω να συλλυπηθώ τους ανθρώπους για το δράμα που ζουν. Τους εύχομαι κουράγιο και δύναμη στις δύσκολες αυτές στιγμές. Είμαι χαρούμενος γιατί ένα δικό μας παιδί, ένας ποδοσφαιριστής που μέχρι πριν λίγα λεπτά άνηκε στον Εργοτέλη, ήρθε σε μία από τις 2-3 μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Ίσως τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας για τη δεκαετία που έρχεται.

Εύχομαι επιτυχία στο Βασίλη και πολύ σύντομα να φέρει περισσότερα χρήματα στον Εργοτέλη από όσα πήραμε τώρα. Εύχομαι επιτυχίες και στον ΠΑΟΚ. Στην Κρήτη λέμε ότι ξέρουμε τους συγγενείς μας, τους οποίους δε διαλέγουμε. Τους παίκτες και τους φίλους μας όμως μπορούμε να τους διαλέξουμε. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν τρεις άνθρωποι, ο Ζήσης Βρύζας που τον γνώρισα τώρα, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Θόδωρος Ζαγοράκης, οι οποίοι μας έκαναν να παραμερίσουμε τα οικονομικά οφέλη και να πούμε ότι αυτός ο παίκτης θα πάει σε αυτήν την ομάδα.

Όπως δήλωσε και ο πρόεδρός μας, ο κ. Παπουτσάκης, υπήρχαν προτάσεις με καλύτερα ανταλλάγματα. Ο Εργοτέλης ικανοποιήθηκε οικονομικά και περισσότερο ηθικά και ανταπέδωσε την αγάπη που εισέπραξε από κάποιους ανθρώπους. Ο ΠΑΟΚ θα είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα τη δεκαετία που έρχεται. Δεν το λέω εγώ, το δείχνει η πράξη. Η μεταγραφή του Κουτσιανικούλη αυτό το στίγμα δίνει. Για μας πρωτεύον ήταν το ηθικό, σημασία έχουν άλλα πράγματα πέρα από το οικονομικό».

Να σημειωθεί ότι 300-400 φίλοι του ΠΑΟΚ δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα και περίμεναν να δουν τον νεαρό άσο. Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται ο πατέρας, η μητέρα και η αδερφή του νεαρού άσου.

Υπέγραψε για 4 χρόνια
«H Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την συμφωνία με την Π.Α.Ε. Εργοτέλης για την απόκτηση του 21χρονου διεθνούς Βασίλη Κουτσιανικούλη.
Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης θα αγωνίζεται για τα επόμενα 4 χρόνια στον Π.Α.Ο.Κ», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εξέδωσε μετά τις σχετικές υπογραφές των συμβολαίων.


ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Θανάση Παπάζογλου, το συμβόλαιο του οποίου με τον Αρη τελειώνει τον Ιούνιο. Μετά την Εθνική Ελπίδων οι δρόμοι των πολύ καλών φίλων, Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου, θα σμίξουν και στην Τούμπα.
Aλλη μια πολυ καλη μεταγραφικη κινηση της ομαδας μας που παιρνει με σκοπο να αξιοποιησει ενα απο τα μεγαλα ταλεντα της Εθνικης Ελπιδων.
Η ομαδα μας εχει αποκτησει παικτες νεαρους σε ηλικια εξελιξιμους και κυριως Ελληνες που εχουν ολο το μελλον μπροστα τους και πολλες φιλοδοξιες και ονειρα που θελουν να τα πετυχουν μεσω της ομαδας μας που πλεον καλυπτει τα ονειρα του καθε αθλητη.

ΥΓ.Το φυτωριο λειτουργει καλα τα τελευταια χρονια και παραγει σημαντικο εργο,
συνεχιστε ετσι..ολοι μαζι για τον ΠΑΟΚ που ονειρευομαστε.

Aνακοίνωση εξέδωσε η Super League,και αναφέρει τα εξής: «Σε συνέχεια κοινής απόφασης των δύο αγωνιζομένων ομάδων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και της ΠΑΕ ΛΑΡΙΣΑ, καθώς και του τηλεοπτικού σταθμού NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα ΠΑΟΚ – ΛΑΡΙΣΑ στo πλαίσιo της 6ης Αγωνιστικής των PlayOffs ΟΠΑΠ, ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαΐου 2009 στις 19:00 (αντί για τις 21.15)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου