Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ


Με μεγάλη χαρα παρακολουθούμε την εξέλιξη που παρουσιάζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια σε διοικητικό,αγωνιστικό και μη επίπεδο.
Από την απουσιά μας από τα ευρωπαικά σαλόνια τα τελευταία χρόνια και την τελευταία περσινή χρονιά της απαξίωσης και των συσσωρευμένων χρεών έχουμε φτάσει σε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα του ρόστερ της σαρδέλας όπως είχε εύστοχα ειπωθεί από τον Φερνάντο Σάντος και στην αποπληρωμή σχεδόν όλων των χρεών προς τρίτους σε συνδυασμό με το όνειρο ακόμα και των παππούδων μας την ανέγερση του αθλητικού μας κέντρου που είναι η βάση για κάθε μεγάλη ομάδα.
Ο ΠΑΟΚ πλέον εκπέμπει υγεία κάτι το οποίο είχαμε ξεχάσει τι σημαίνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μέχρι πρότινος ο κάθε ποδοσφαιριστής που είχε την ευκαιρία να παίξει σε αυτο τον τεράστιο σύλλογο γυρνούσε το κεφάλι απαξιωτικά και έφευγε μακριά όχι γιατι δεν τον κάλυπτε το μέγεθος του ΠΑΟΚ αλλά γιατί δεν υπήρχε όραμα και υγεία στην ομάδα μιας και δεν λειτουργούσε τίποτα εξαιτίας κάποιων που χάρη στην καρέκλα του ΠΑΟΚ και στην κυβερνητική ασυλία φτάσανε τον ΠΑΟΚ μας στο σημείο 0.
Ο δρόμος για την κορυφή πλέον (όπως είχε δηλώσει στην καμάρα και ο Θόδωρος Ζαγοράκης)είναι ανοιχτός και με όλη αυτή την συσπείρωση δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα.
Το μήνυμα των 19,150 διαρκείας πέρσι ήταν η αρχή της εξέγερσης του λαού και πλέον όλοι έχουν καταλάβει ότι από την νέα χρονιά αν δεν πάρεις το μαγικό καρτελάκι δύσκολα θα μπορέσεις να δεις τον ΠΑΟΚ.
Φάνηκε αυτό και στα μίνι εισητήρια διαρκείας των Play Off όπου εξαντλήθηκαν και το μήνυμα που θα πρέπει να κυριαρχεί στην καμπάνια των νέων εισητηρίων της επόμενης σεζόν είναι το ''NO SEASON CARD,NO PAOK''
H διοίκηση όλοι ξέρουμε ότι αποτελείται από αγνούς Παοκτσήδες που έχουν τα ίδια όνειρα με εμάς με κοινό στόχο να δούμε όλοι μας τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή.
Τα λεφτά μας πιάνουν τόπο και αυτό φαίνεται και σε έργα.
1,2 περίπου ήταν τα έσοδα από τα εισητήρια στα Play Off και πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ μας κάνει το πρώτο μεταγραφικό μπαμ στην Ελλάδα αποκτώντας το μεγαλύτερο ανερχόμενο αστέρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου και διακαή πόθο όλων των Αθηναικών ομάδων στο μεγαλύτερο Deal της ιστορίας μας.
Μια μεταγραφή ψυχολογίας και ουσίας,γιατί τόσους μήνες όλοι χαζεύαμε πρωτοσέλιδα που πότε ντύνανε τον Κουτσιανικούλη στα ερυθρόλευκα και πότε στα πράσινα ή στα κίτρινα....και ξαφνικά ήρθε η ώρα σαν Παοκτσής να νοιώθεις την ηδονή της αρπαγής παίκτη από το ΠΟΚ,έτσι ξαφνικά με ένα ταξίδι αστραπή στο Ηράκλειο όπως πρέπει να λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες.
Πρωτοσέλιδα στο Πανελλήνιο με κύριο θέμα τον ΠΑΟΚ,Αθηναικά Site και δελτία ειδήσεων που πλέον παίζουν ΠΑΟΚ,ανακοινώσεις Αθηναικών ομάδων κατά του ΠΑΟΚ......
Πονάνε.....
Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί να βγάζουν ανακοινώσεις εναντίων μου,ίσα ίσα με γεμίζει χαρά.
Ο γίγαντας ξύπνησε και το έχουν καταλάβει όλοι,και όσοι ακόμα έχουν αμφιβολίες η νέα χρονιά θα είναι απάντηση προς όλους.
Οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν σε όλα τα επίπεδα...
Η δίψα για διάκριση όλων όσων ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλη που το ποτάμι δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω.

YΓ.Όπως είπε ο και κ.Τζώτρζογλου της Παε Εργοτέλης ο ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας για τη δεκαετία που έρχεται.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου