Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 30 Μαΐου 2009

ΑΝΑΧΩΡΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ



Ο Φερνάντο Σάντος θα αναχωρήσει για την πατρίδα του αμέσως μετά τον αγώνα με τη Λάρισα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, όμως, δεν θα ξεκινήσει αμέσως τις διακοπές του. Υπάρχουν σημαντικά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό της επόμενης αγωνιστικής περίοδου, που έχει αναλάβει να τρέξει ο ίδιος στην Πορτογαλία. Τι έχει αναλάβει ο Σάντος;

Ο Σάντος έχει αναλάβει τις συζητήσεις με τον Νούνο Ασίς. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει μιλήσει τόσο με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και με την Γκιμαράες, προσπαθώντας να διερευνήσει τις πιθανότητες απόκτησης του συμπατριώτη του. Ο Φερνάντο Σάντος θα μιλήσει και πάλι μαζί του πρόσωπο με πρόσωπο για να τον πείσει να τον ακολουθήσει στην Τούμπα.

Οι επαφές με την Πόρτο έχουν διπλό σκοπό. Ο ΠΑΟΚ περιμένει από τους πρωταθλητές Πορτογαλίας να αποφασίσουν την παραχώρηση του Βιεϊρίνια και του Ζοάο Πάουλο Αντράντε, τους οποίους ο Σάντος θεωρεί σημαντικούς για την ομάδα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι άνθρωποι του «δικέφαλου» πιστεύουν ότι οι καλές σχέσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα, είναι ικανές να πείσουν τους «δράκους» να δώσουν το «ΟΚ», ώστε τόσο ο Βιεϊρίνια όσο και ο Αντράντε, που έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τον Ζήση Βρύζα, να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Τούμπα.

Το θέμα πάντως του Αντράντε είναι το πιο περίπλοκο από τα δύο. Και αυτό διότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται γι' αυτόν και θέλουν να εξαγοράσουν τα δικαιώματά του από την Πόρτο. Η Ραπίντ Βουκουρεστίου -όπου αγωνίστηκε ως δανεικός- και η πρωταθλήτρια Βελγίου Σταντάρ Λιέγης έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αμυντικό. Ο ΠΑΟΚ έχει όμως αποκτήσει προβάδισμα, αφού έχει ήδη συμφωνήσει με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ο Φερνάντο Σάντος στις επαφές που θα έχει με την Πόρτο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει τη συγκατάθεση του συλλόγου, ώστε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.

Καμία επαφή δεν υπήρξε χθες ανάμεσα στους ανθρώπους του «δικέφαλου» και το Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Ο Πορτογάλος πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, την οποία παρακολούθησε ο Ζήσης Βρύζας, αλλά δεν υπήρξε κάποια συζήτηση για το θέμα της παραμονής του ή όχι στην Τούμπα.

Ο Κονσεϊσάο περιμένει να τον καλέσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης πριν από τον αγώνα με τη Λάρισα προκειμένου να γνωρίζει και ο ίδιος αν έχει μέλλον στον ΠΑΟΚ ή όχι. Αλλωστε ακόμη και αν τα μέλη της διοίκησης έχουν αποφασίσει να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους μαζί του, το παιχνίδι με τη Λάρισα, το τελευταίο της χρονιάς, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να τιμηθεί ο Κονσεϊσάο για την προσφορά του στην πολύ καλή πορεία του «δικέφαλου» τη φετινή χρονιά.

Είναι, μάλιστα, πολύ πιθανό ο αρχηγός του ΠΑΟΚ να τιμηθεί έτσι και αλλιώς πριν από τον αγώνα με τη Λάρισα και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ θα βραβεύσει τον MVP που θα αναδειχθεί από τη μεγάλη ψηφοφορία που διεξάγεται μέσω SMS από την ΠΑΕ. Στη συγκεκριμένη ψηφοφορία, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, προηγούνταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο και ο Πάμπλο Κοντρέρας. Η ψηφοφορία θα συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή, όταν και θα ανακοινωθεί ο πολυτιμότερος παίκτης του «δικέφαλου» τη σεζόν που τελειώνει.

Αποχωρεί ο Βαγγελής
Ο Λάμπρος Βαγγελής γνωρίζει ήδη ότι δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο μέσος του «δικέφαλου» βρίσκεται κοντά σε οριστική συμφωνία με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Σάντος είχε πολύ καλή άποψη για την ποιότητα του Βαγγελή, αλλά ο μέσος του «δικέφαλου» στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε στην προετοιμασία, με αποτέλεσμα να χάσει το μεγαλύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
(Source Goalday.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου