Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΔΙΧΤΥΑ ΠΑΝΤΟΥ


Η περίπτωση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, έδειξε το δρόμο. Ταλαντούχοι παίκτες, από την Μακεδονία, την Θεσσαλία ή την υπόλοιπη χώρα, υπάρχουν σε ικανά ποσοστά και για τον ΠΑΟΚ δεν πρέπει να χαθούν. Το σύστημα εντοπισμού, αξιολόγησης και αξιοποίησης τέτοιων ποδοσφαιριστών, υπάρχει αλλά θα ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο με ένα δίκτυο, στο οποίο θα εργαστούν και θα συλλειτουργήσουν κι άλλοι άνθρωποι του συλλόγου, όπως πλέον και ο Αλέξης Αλεξίου, ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων, που πιάνει κι αυτός δουλειά από αύριο επίσημα στον ιστορικό σύλλογο.

Πρόταση στον Παντελή για… του χρόνου

Και δεν θα μείνει έτσι το τμήμα της οργάνωσης των τμημάτων υποδομής στην ομάδα, που όπως είπαμε λειτουργεί με υποδειγματικό τρόπο, και επικεφαλής τον Θόδωρο Ελευθεριάδη. Θα έρθουν κι άλλοι άνθρωποι, όπως ο Αλεξίου και θα προστεθούν σε μια ομάδα που θα έχει στόχο την διάπλαση μιας πολύ υπεύθυνης και λεπτομερειακής δουλειάς. Ηδη έγινε γνωστό στον Παντελή Κωνσταντινίδη, πως όταν ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα, μια τέτοια θέση θα είναι ανοιχτή γι’ αυτόν αν το επιθυμεί, ενώ πρόθυμοι για την παροχή ανάλογων υπηρεσιών, είναι και ικανοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που ζουν εκτός Θεσσαλονίκης και είναι σε θέση να υποδείξουν ικανούς παίκτες, να παρακολουθήσουν και να συγκεντρώσουν στοιχεία για να εντοπιστούν οι επόμενοι Κουτσιανικούληδες της περιφέρειας.

«Οργασμός» με 20 Ακαδημίες!

Ήδη 20 ακαδημίες συνεργαζόμενες με τον ΠΑΟΚ λειτουργούν αυτή την στιγμή με τις ευλογίες και την συνεργασία του ΠΑΟΚ εκτός Θεσσαλονίκης σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα και στην ΠΑΕ ο Θοδωρής Ζαγοράκης έδωσε το μήνυμα στους συνεργάτες του για τα τμήματα υποδομής Γιώργο Μιχαηλίδη και Γιώργο Φαρλαλή: «Να μην χαθεί κανείς ικανός και άξιος μικρός παίκτης».

Ο Βρύζας και η παρέα του

Όμως το τμήμα σκάουτινγκ του Δικεφάλου με επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα, που από την θέση του Τεχνικού διευθυντή έχει το γενικό πρόσταγμα, έχει και ικανά επιτελικά άλλα στελέχη που θέλουν να κάνουν πράξη την προσδοκία της διοίκησης. Να μπει όλη η Ελλάδα, οπωσδήποτε όμως όλη η Μακεδονία, η Βόρεια Ελλάδα και λοιπή περιφέρεια, σε ένα χάρτη, κάτω από ένα δίκτυο παρακολούθησης όπου τα απλωμένα «δίχτυα» του ΠΑΟΚ, θα εντοπίζουν τις πιο αξιόλογες «ψαριές». Είναι επιτακτική ανάγκη να μην δαπανώνται περιουσίες για να ενταχθούν στην ομάδα ταλαντούχοι παίκτες σαν τον Κουτσιανικούλη. Κι αυτό το έχουν κατανοήσει καλύτερα οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που περιμένουν μετά την κατασκευή και λειτουργία του νέου προπονητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία, να ξεκινήσουν κι εκεί το εργοτάξιο παραγωγής ταλέντων.
(source http://www.metropolisradio.gr/10574)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου