Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ


Ο Τελευταίος χορός στο γήπεδο της τούμπας με τον αγώνα Π.Α.Ο.Κ. Λάρισα με το τελικό σκορ 1-0 με σκόρερ τον Ηλία Αναστασάκο σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα.
Ενα μεγάλο ευχαριστώ από όλους εμάς προς όλους τους παίκτες το τεχνικό Team και τη διοίκηση για όλες τις φετινές στιγμές που μας χάρισαν.

Εμείς πάλι θα είμαστε εκεί και την νέα χρονιά με ένα ακόμα ρεκόρ στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας που θα γίνει sold out και στα 21.000 που θα εκδωθούν.
Για όσους παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν σήμερα το τελευταίο τους παιχνίδι ή έστω η τελευταία τους παρουσία στην αποστολή τους ευχόμαστε καλή τύχη όπου κι αν συνεχίσουν την καριέρα τους.
Για κάποιους θα μιλήσουμε εκτενέστερα προσεχώς καθώς ακολουθεί εβδομάδα ανακοινώσεων είτε για παίκτες που θα φύγουν είτε για παίκτες που θα έχουν την τιμή να φορούν από την νέα χρονιά την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
Για την Ιστορία...
ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μπιζέρα, Κοντρέρας (85' Μαλεζάς), Λίνο, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς (56' λ.τρ. Μπακαγιόκο), Κονσεϊσάο (82' Π.Κωνσταντινίδης), Σορλέν, Αναστασάκος.
Σκόρερ Αναστασάκος 21'

Αξίζει να σημειωθεί ότι O Πάμπλο Κοντρέρας βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ φέτος.

Υγ.ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

By Johnnyxatz

2 σχόλια:

  1. Καλό καλοκαίρι ΠΑΟΚΑΡΑ μουκαι καλή ξεκούραση σε όλους μας, μία πού δύσκολη χρονιά έρχετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΣΥ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΕΙΣ.
    kali ksekourasi se olous mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου