Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 28 Μαΐου 2009

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ



Ψηφίστε μέχρι την Κυριακή για τον MVP της σεζόν


Συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή η ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη (MVP) του ΠΑΟΚ της περιόδου 2008/09. Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του τελευταίου επίσημου αγώνα στην Τούμπα με τη Λάρισα.

Ο διαγωνισμός επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις και πολλές ανατροπές. Γι’ αυτό και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αλλάξει μέχρι και την τελευταία στιγμή!

Ο Pablo Contreras και ο Sergio Conceicao είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που συγκεντρώνουν μέχρι στιγμής τις περισσότερες προτιμήσεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Ακολουθούν ο Ibrahima Bakayoko, ο Zlatan Muslimovic και ο Ricardo Matias Veron.

Οι φίλαθλοι μπορούν να συνεχίσουν να ψηφίζουν για την ανάδειξη του ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, μέσω της υπηρεσίας PAOK SMS ALERTS, με αποστολή στον πενταψήφιο αριθμό «54991».

Είκοσι (20) τυχεροί θα κερδίσουν:

* Συνάντηση με τον MVP
* 10 φανέλες του MVP με την υπογραφή του
* 10 εισιτήρια διαρκείας για την επόμενη σεζόν (2009-2010) στη Θύρα 4 ή 7 του γηπέδου της Τούμπας

Τα δώρα της κλήρωσης είναι μία προσφορά του Επίσημου Χορηγού της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «Pepsico ΗΒΗ Α.Β.Ε.»

Στείλτε Τ Ω Ρ Α ΠΑΟΚ (κενό) όνομα παίκτη (κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο «54991» και μπορεί να είστε εσείς ένας από τους 20 τυχερούς.

Όσα περισσότερα μηνύματα στείλουν οι φίλαθλοι, τόσο αυξάνουν τις πιθανότητές τους να κερδίσουν στην κλήρωση. Τα έσοδα που θα προκύψουν από την αποστολή των SMS θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ομάδας.

ΨΗΦΙΣΤΕ Τ Ω Ρ Α ΤΟΝ MVP TOY ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ 2008-09 ΣΤΕΙΛΤΕ: ΠΑΟΚ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΚΤΗ (ΚΕΝΟ) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
ΣΤΟ «54991»

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι το τέλος των Play Offs (31 Μαΐου 2009). Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με τη μέθοδο της τυχαίας επιλογής ανάμεσα στους συμμετέχοντες που έχουν αποστείλει μήνυμα και τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στο site της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (www.paokfc.gr). Οι 10 πρώτοι νικητές θα κερδίσουν από ένα εισιτήριο διαρκείας και οι επόμενοι 10 από μία φανέλα της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Χορηγός MVP Π.Α.Ο.Κ. 2008-09

Χρέωση: € 1,19/SMS (με ΦΠΑ), Helpline: 210-6886416, web: www.paokfc.gr, ANT1 INTERNET A.E. - AUDIOTEX A.E.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου