Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ 3 Η 4 ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ



Δεν βιάζονται για μεταγραφές 19-06-2009
Μεταγραφικά ζητήματα απασχόλησαν Θοδωρή Ζαγοράκη, Ζήση Βρύζα και Γιώργο Γεωργιάδη, στη συνάντηση που είχαν την Παρασκευή (19/06), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συμφωνήθηκε ότι ο σύλλογος θα προχωρήσει στην απόκτηση ακόμη τριών ή τεσσάρων παικτών, ωστόσο δεν θα πρέπει να βιαστεί στις κινήσεις που θα κάνει, αλλά και δεν θα γίνει υπέρβαση του μπάτζετ.

Εχοντας ξεκαθαρίσει ότι θα αποκτηθούν ένας αριστερός μπακ και ένας επιθετικός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου συζήτησαν όλες τις προτάσεις που έχουν αυτή τη στιγμή στα χέρια τους. Θέλησαν να ξεχωρίσουν ποιες είναι οι καλύτερες, αλλά και να διευκρινίσουν ότι δεν θα γίνουν βιαστικές κινήσεις. Σε αυτό που στοχεύουν, είναι να κάνουν τις κινήσεις που είναι απαραίτητες για τον ΠΑΟΚ, αλλά και που δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα στο μπάτζετ της ομάδας.

Δημοσίευμα για Μπαουτίστα

Δημοσιεύματα στο Μεξικό, θέλουν τον Μπαουτίστα να έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και να ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 30χρονος άσος της Τζαγκουάρες, βρισκόταν στη λίστα και άλλων ελληνικών ομάδων, όπως του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ.

* Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουλήθηκαν έως τώρα 4.614 εισιτήρια διαρκείας.
http://www.exedrasports.gr/default.asp?pid=34&artID=27932&catID=24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου