Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ΑΓΓΕΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ:ΑΝ ΔΕΝ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΑΠΑΔΕΣ


Για την ομάδα του ΠΑΟΚ που απέκλεισε την Άρσεναλ από το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ την περίοδο 1997-98, μίλησε ο τότε τεχνικός του «Δικεφάλου», Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος παράλληλα έκανε και μία σύγκριση με την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο.

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου και παλιός τεχνικός του ΠΑΟΚ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Αθλητικό Metropolis» σχολίασε αρχικά για τον θρίαμβο επί της Άρσεναλ: «Αρκετοί δεν μας έδιναν καμία τύχη και προσπαθούσα να πείσω τα παιδιά ότι δεν ήταν καλύτεροι από εμάς. Πέρασε το πρώτο παιχνίδι όπου κερδίσαμε και μετά πιστέψαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μας φαίνονταν σαν… μεγαθήρια αλλά δεν ήταν έτσι. Και τώρα που είμαι προπονητής της Κύπρου, για να την κερδίσεις πρέπει να φτύσεις αίμα. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ δύσκολο, όσο μεγάλη ποιότητα και να έχεις».

Συνεχίζοντας για εκείνη την ομάδα δήλωσε: «Αν εκείνη την ομάδα δεν την χαλούσαμε, αν δεν έφευγαν οι Ζαγοράκης, Βρύζας, Ολιβάρες και κάναμε δύο-τρεις μεταγραφές, για μία δεκαετία θα έκανε… παπάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η κατάσταση ήταν περίεργη γιατί πέρασε τότε ο νόμος για τους έξι ξένους. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους ο ΠΑΟΚ τις πέτυχε με Έλληνες»

Κάνοντας μία σύντομη σύγκριση της τωρινής κατάστασης με αυτή του παρελθόντος, τόνισε: «Δεν χρειάζεται να πω τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για μένα. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία για μένα, είμαι στεναχωρημένος, γιατί έβλεπα ότι εκείνη η ομάδα μπορούσε να κάνει πολλά. Αλλά μας φρενάρανε οι ίδιοι, είτε ήταν από την διοίκηση είτε επαγγελματίες οπαδοί, είτε άνθρωποι που λυμαίνονται χρόνια τον ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ. Τώρα χαίρομαι που είναι όλοι μαζί, έχει 20.000 διαρκείας, τότε εμείς βγήκαμε τρίτοι και είχαμε 2.000 διαρκείας.

Γίνεται το αθλητικό κέντρο, τότε είχα βρει τσάμπα χώρο για να γίνει αθλητικό κέντρο και δεν θα ήθελαν, χώρο έξω από τα Βασιλικά. Οι περισσότεροι είχαν προβλήματα με την δικαιοσύνη, όλοι καταζητούμενοι. Εγώ δεν πλήρωσα τίποτα, όλα μια χαρά ήταν. Είχα πει ότι με εκείνα τα προβλήματα ήταν σαν να κερδίσαμε το Champions League. Είχαμε εξαιρετική ομάδα, ο κόσμος ήταν κοντά. Με την Άρσεναλ ο ΠΑΟΚ είχε εισπράξεις 220.000.000 από τα εισιτήρια και το δικό μου τιμ είχε 30.000.000. Και μετά λένε ότι ο Αναστασιάδης κατέστρεψε τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου