Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΜΕΝΟΣ:ΘΕΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ?ΠΑΡΕ ΝΑ ΧΕΙΣ..827,000Ε ΝΕΟ ΦΕΣΙ


Προσοχή κυκλοφορεί ανάμεσα μας..........
Πέρασε ρήμαξε και ακόμα και τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια όλα αυτά που είχανε γίνει παρασκηνιακά σε βάρος της ομάδας μας.

Τα πάρε δώσε του γνωστού Τζον Γου βγήκανε στην επικαιρότητα και σήμερα μιας και έφτασε στην ΠΑΕ έγγραφο από την Εγνατία ασφαλιστική,εταιρεία που ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ ναι καλά διαβάσατε.....και ζητάνε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ το ποσό των 827,000ε για παλιές οφειλές.

Τώρα πως μπορεί να έχει γίνει αυτό,εταιρεία που διαφημίστηκε σε εμάς να της χρωστάμε εμείς....μόνο ένας είχε τέτοιες ικανότητες να κάνει τέτοια καταπληκτικά DEAL και μόνο αυτός ξέρει την απάντηση.

Στην Παε βέβαια δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό αυτό εφόσον κανείς δεν ξέρει τι έχει γίνει και είναι άλλη μια υπόθεση που θα πάει στα δικαστήρια.

Η σημερινή μέρα απλά θύμισε σε πολλούς ότι ο ΠΑΟΚ ακόμα δεν έχει ξεμπερδέψει με όλα αυτά που έφτασαν την ομάδα μας στο χείλος της καταστροφής,
Η ομάδα αναγεννήθικε από τις στάχτες τις έχει ορθοποδήσει έχει ξεκινήσει το προπονητικό κέντρο γέμισε το ρόστερ με αξιόλογους παίκτες,ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΕΗ.

3 σχόλια:

  1. όχι μόνο στο κράτος αλλά και στους θεματοφύλακες του συλλόγου.

    αααααα ξέχασα αυτοί οι ίδιοι ήταν που τους όρισαν σαν διοίκηση πρωτοδικείου με τις ευλογίες του Βενιζέλου.

    Όσο για τα φράγκα που ζητάνε τώρα..
    ΘΟΔΩΡΑ ΔΩΣΤΟΥΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΠΑΠΑΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kostaki an tolmas rikse mas na doume poios tha pesei...
    to pano auto egrapse istoria...
    ta lefta apo ton tzon gou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου