Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ


Παρουσιάστηκαν σήμερα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της τούμπας ο Θανάσης Παπάζογλου και ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι με τους 2 παίχτες να δηλώνουν έτοιμοι να προσφέρουν στην νέα τους ομάδα και να δώσουν τα πάντα στο νέο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα τους με τον Παπάζογλου να δηλώνει ότι έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και τον Αμπουμπακάρι να δηλώνει σίγουρος για μια πετυχημένη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Θανάσης Παπάζογλου:

«Αλλάζουν πολλά στην καριέρα μου, αυτή τη μεταγραφή είναι ένα βήμα παραπάνω από εκεί που ήμουνα. Ελπίζω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν. Να καταφέρουμε όλοι μαζί να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Το στάδιο της προετοιμασίας είναι το πιο βασικό, εκεί θα προετοιμαστούμε για όλη τη χρονιά. Έχω καιρό να παίξω, έχω ξεπεράσει κάθε πρόβλημα, νιώθω έτοιμος, ξεκινάω με πολύ καλές βλέψεις. Καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός, ο Μουσλίμοβτς και ο Αναστάσακος είναι πολύ καλοί επιθετικοί. Ο ανταγωνισμός απαιτεί θέληση για ποδόσφαιρο και αυτό βγαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είναι καλό για την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τα καταφέρει, έχει όλα όσα χρειάζεται μια ομάδα για να πετύχει τους στόχους της, κόσμο, ανθρώπους που ξέρουν το ποδόσφαιρο πολύ καλά.

Για το τριετές πλάνο της διοίκησης

«Στην πρώτη σεζόν η ομάδα κινήθηκε χαμηλά, στη δεύτερη πήγε πολύ καλύτερα και στην τρίτη οι στόχοι είναι σαφώς μεγαλύτεροι».


Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ

«Ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφές περισσότερο ουσίας, δεν προτίμησε μεγάλα ονόματα. Ίσως πολλές φορές τα ονόματα να μη δίνουν λύσεις στα προβλήματα. Έχει παίκτες σε όλες τις θέσεις, και σίγουρα αυτό θα βοηθήσει μέσα στη σεζόν. Υπάρχουν πολλοί στόχοι, πρωτάθλημα, κύπελλο, ΟΥΕΦΑ».

Για την αποχώρησή του από τον Άρη και γιατί επέλεξε τον ΠΑΟΚ
«Επέλεξα να φύγω από τον Άρη, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί πιστεύω πως είναι ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω. Είχα πολλές προτάσεις, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει τα πάντα, τα οποία θέλει ένας ποδοσφαιριστής. Ήρθα για να παίξω, για να αποδώσω και να επιστρέψω στις καλές εμφανίσεις της προηγούμενης χρονιάς στον Άρη. Για να είμαστε όλοι ικανοποιημένοι, πρέπει η ομάδα να πετύχει στους στόχους της. Προσωπικά ελπίζω να παίξω όσο περισσότερο γίνεται, μέσα από προπονήσεις αυτό θα συμβεί, και να πετύχω γκολ».

Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι:

«Θα είναι μια πολύ ωραία μέρα η πρώτη του επαφή με τον κόσμο στην Τούμπα. Είμαι δύο χρόνια στην Ελλάδα, έχω ακούσει πολλά για το σωματείο του ΠΑΟΚ, έγιναν κάποιες αλλαγές και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά. Αυτό που καλέστηκα να κάνω, αυτό θα κάνω εδώ. Δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί παίκτες, όποιοι στην προπόνηση πείθουν τον προπονητή, θα παίζουν. Από εδώ και στο εξής είμαι παίκτης του ΠΑΟΚ, ξεκινάμε τη Δευτέρα, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με έφεραν στον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου