Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΕ ΠΑΟΚ


Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα τα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στο κλειστό της Πυλαίας. Οι επικεφαλής της επιτροπής που συστάθηκε από τον ΑΣ ΠΑΟΚ, μίλησαν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, γεγονός που όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, «αν δεν στηριχθεί αυτή η προσπάθεια, ο ΠΑΟΚ θα πεθάνει σήμερα». Παράλληλα, έκανε εκ νέου κάλεσμα στο Μπάνε Πρέλεβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Β’ Αντιπροέδρου του ΑΣ ΠΑΟΚ

«Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι το μεγάλο πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ στο μπάσκετ . Θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι, ώστε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να βγει από το αδιέξοδο. Η κατάσταση είναι τραγική, πέντε μήνες δεν υπάρχει διοίκηση, τα προβλήματα είναι πολλά και μεγάλα . Πρέπει να μπει μια διοίκηση Πρωτοδικείου η οποία να επιχειρήσει να καταγράψει τα προβλήματα και να βρει λύσεις. Χρειάζεται η αμέριστη βοήθεια και του κόσμου, ώστε να αρχίσουμε κάποια στιγμή να χαμογελάμε και να θυμόμαστε τα καλά χρόνια».

Για τον Μπάνε Πρέλεβιτς:

«Πιστεύω ήταν ατυχείς οι δηλώσεις που έκανε. Θεωρώ ότι ίσως με πιο ήρεμη σκέψη καταλάβει ότι έκανε λάθος στις συγκεκριμένες δηλώσεις . Δεν θεωρώ ότι είμαστε απατεώνες, ότι τον εμπαίξαμε. Τον αγαπάμε και τον θέλουμε κοντά μας. Καταλαβαίνω το θυμό του και το ηθικό κομμάτι, αλλά δεν έπρεπε να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Ο Μπάνε Πρέλεβιτς είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ, είμαστε προσωπικά φίλοι και έχουμε άριστη σχέση. Θέλω να τον καλέσω για άλλη μια φορά να συστρατευτεί μαζί μας, να βοηθήσει από τη μεριά του για να ξεπεράσει ο ΠΑΟΚ το αδιέξοδο στο οποίο που έχει περιέλθει.»

Για τον κόσμο:

«Πιστεύω πως ο κόσμος θα σταθεί δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια. Δεν υπάρχει θέμα γλάστρας. Ο κ. Κανώτας είναι χρόνια ΠΑΟΚτσής, έχει μια ηλικία, έχει εμπειρία στο κομμάτι της διοίκησης, έχει διατελέσει σε θέματα δημόσιας διοίκησης. Να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει θέμα εμπλοκής της ΠΑΕ ή του ΑΣ, ότι βάλαμε ανθρώπους για να ελέγχουμε την κατάσταση. Η μόνη διάθεση είναι να βοηθήσουμε την ΚΑΕ. Η ΠΑΕ δεν έχει καμία εμπλοκή σε θέματα επιλογής προσώπων. Η ΠΑΕ θα στηρίξει τη διοίκηση Πρωτοδικείου που θα επιλέξει ο ΑΣ».

Για τη νέα διοίκηση:

«Θεωρώ δεδομένο πως θα βοηθήσει ο ΑΣ, η ΠΑΕ και κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Η βοήθεια θα είναι ποικιλότροπη. Εχουν γίνει επαφές και με τον κ. Πατρίδα και τον κ. Αμοιρίδη».
http://www.sport-fm.gr/article/180478

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου