Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Η ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Τελευταία μεταγραφή μας ο Μπρούνο Τσιρίλο Που επίσημα θα ανακοινωθεί την Παρασκευή που θα έρθει για τις υπογραφές και την επίσημη παρουσίαση του άλλη μια λύση ουσίας και όχι εντυπωσιασμού όπως πολλοί θα περίμεναν μετά τα άπειρα πρωτοσέλιδα και την καθημερινή ονοματολογία σε όλα τα αθλητικά site και τα ραδιόφωνα της πόλης.
Ο Παπάς πουλάει και αυτό θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου μιας και το ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ είναι κάτι που μόνο κάποιοι οπαδοί και φίλαθλοι το τηρούν και σκέφτονται μόνο το καλό αυτής της ομάδας,δυστυχώς για κάποιους άλλους ο ΠΑΟΚ είναι απλά ένα τεράστιο όνομα που γύρω του μπορούνε να πλάθουνε σενάρια μεταγραφών για να πουλήσουν ένα φύλλο παραπάνω ή να κερδίσουν κάποια παραπάνω κλικ στο site ή να ανεβάσουν την ακροαματικότητα στα ερτζιανά της πόλης.

Πέρσυ είχαμε το όνομα του Κρέσπο + κάποια ακόμα του ίδιου βεληνεκούς χωρίς βέβαια οι ίδιοι οι παίκτες να ξέρουν τίποτα και χωρίς να κάτσει να σκεφτεί ο καθένας ότι η ομάδα μας ακόμα δεν είναι στο σημείο να μπορεί να δαπανήσει τέτοια ποσά που απαιτεί μια τέτοια μεταγραφή.
Η παρέλαση των ονομάτων συνεχίζεται και φέτος κάποιοι πουλάνε φύλλα μαζί με τον παπά κάποιων όμως τα μυαλά φουσκώνουν και ξαφνικά έχουν αρχίσει να έχουν τρελές απαιτήσεις και δεν κοιτάζουν τις μεταγραφές ουσίας που γίνονται και τις κατακρίνουν κιόλας.
Πέρσυ όταν ήρθε ο Σορλέν όλοι λέγανε ένας τυχαίος Γάλλος που τον έφερε το καράβι για να παίξει μπάλα και στην πορεία άρχισαν τις κολοτούμπες....παραδείγματα πολλά αλλά εμάς μας νοιάζει η ουσία και την ουσία την ξέρουν πολύ καλά αυτοί που απαρτίζουν την διοίκηση και μας έκαναν να περπατάμε και πάλι με το κεφάλι ψηλά και να έχουμε όνειρα για ένα ακόμα καλύτερο μέλλον.Παρελθόν αποτελούν ως τώρα οι τελευταίοι των σαρδελών όπως λέγαμε και στις θέσεις τους ήρθαν το μεγαλύτερο ανερχόμενο ταλέντο ο Κουτσιανικούλης,ένας από τους διακριθέντες της χρονιάς που πέρασε ο Φωτάκης το φορ της Εθνικής Ελπίδων Ο Παπάζογλου μια σταθερή και σίγουρη αμυντική λύση ο Τσιρίλο παίκτης νικητής και με τσαμπουκά,ο Αμπουμπακάρι ένα τρεχαντήρι για το κέντρο και μια πολύ καλή λύση για το τέρμα ο Ντάριο Κρέσιτς που θα αποτελέσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο με τον Κώστα Χαλκιά.
Επόμενη κίνηση θα είναι του Βίκτωρ Βιτόλο μόλις πάρει την ελευθέρας του από την Σανταντέρ μια κίνηση που θα μας κάνει ακόμα πιο συμπαγής στο κέντρο.
Η ομάδα έχει θωρακιστεί αρκετά καλά ως τώρα και το ρόστερ έχει γεμίσει ποιότητα γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάει κανείς ότι έχουμε κρατήσει όλους τους πρωτοκλασάτους παίκτες που άλλες χρονιές τους πουλούσαμε για να επιβιώσουμε ενώ τώρα η ομάδα που τερμάτισε 2η κράτησε τις σημαίες τις και εμπλουτίζουμε το ρόστερ μας με ακόμα καλύτερους παίκτες από αυτούς που έφυγαν.
Όλοι θέλουμε τα αεροδρόμια και τα πανυγήρια αλλά στην μπάλα μετράει η ουσία,τα οικονομικά στην παε δεν είναι στην καλύερη φάση υπάρχουν τα χρέη και επαναλαμβάνω δεν είχαμε πωλήσεις παικτών όπως πέρσυ που θα μας δίναν το δικαίωμα να φέρουμε παίκτες με μεγάλα κασέ.
Θα γίνει η υπέρβαση στο θέμα του επιθετικού και με την προσθήκη του Βιτόλο και ενός μπακ καλυπτόμαστε χωρίς να αποκλείεται και μια προσθήκη έκπληξη που θα παίξει ρόλο σε αυτό και η κίνηση των διαρκείας αλλά και οι προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ.
Εμπιστοσύνη στην διοίκηση αυτοί ξέρουν τι κάνουν και που και πως κινούνται,εμείς απο την μεριά μας αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ανανεώσουμε όλοι τα καρτελάκια μας το συντομότερο δυνατό για να δώσουμε και στην Παε δυνατότητα να κινηθεί πιο άμεσα στις μεταγραφικές τις κινήσεις και να αποδείξουμε πως και τα 21.000 είναι πάλι λίγα για την τρέλα μας...
Δικαιολογίες του στυλ είναι ακριβά ή φέρε παίκτες για να πάρω πέθαναν.....
Aνέβηκε επίπεδο η ομάδα,ανέβηκε το budget οπότε ανέβηκαν και τα διαρκείας.
Κάποτε πληρώναμε διαρκείας και βλέπαμε να φοράνε παίκτες τη φανέλα του ΠΑΟΚ που ούτε έξω από την τούμπα δεν θα έπρεπε να περνάν...
Κάποιοι όντως έχουν οικονομικό πρόβλημα και είναι δεκτό κάποιοι όμως που φωνάζουν σε ράδια και site παίζουν πολλά περισσότερα στο στοίχημα από ότι αξίζει ένα καρτελάκι για την καψούρα μας ή δίνουν πολλά περισσότερα στα μπουζούκια.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ....ΚΑΝΤΟ ΠΡΑΞΗ
Τα διαρκείας σήμερα κλείσανε στα 2.016 Keep On Paoking


By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου