Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΒΡΥΖΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ


Χτες το απόγευμα η Λέσχη Φίλων ΠΑΟΚ Δράμας, γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας, έχοντας ως τιμώμενα πρόσωπα τους Ζήση Βρύζα και Γιώργο Γεωργιάδη τους οποίους τίμησαν για την προσφορά τους στην ομάδα μας δίνοντας τους και τιμητικές πλακέτες.
Πλήθος κόσμου μαζεύτικε σε έναν από τους μεγαλύτερους συνδέσμους στο Πανελλήνιο και μέσα σε αυτούς το παρών έδωσε και ο Σταύρος Τσουκαλάς που αγωνίζεται ως δανεικός στη Δόξα Δράμας καθώς και πολλοί φίλαθλοι μας από τις γύρω περιοχές και ακόμα και από την Θεσσαλονίκη.

Δεκάδες καπνογόνα και συνθήματα δημιούργησαν ατμόσφαιρα Τούμπας σε μια εορταστική μέρα ακολούθησε η βράβευση του Γιώργου Γεωργιάδη και Ζήση Βρύζα από τον Πολύδωρο Παπουτσή γενικό γραμματέα του Συνδέσμου και μετέπειτα ακολούθησαν οι δηλώσεις των φανερά συγκινημένων για την υποδοχή πρώην παικτών μας.

Βρύζας: «Ο ΠΑΟΚ είστε εσείς»

Αφού παρέλαβαν τις πλακέτες, Βρύζας και Γεωργιάδης μίλησαν με τη σειρά τους στον κόσμο, ευχαριστώντας τα μέλη της Λέσχης για την πρόσκληση και την τιμή που τους έκαναν. «Ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που κάνετε. Συγχαρητήρια στα παιδιά της Λέσχης για το σύνδεσμο που έχουν φτιάξει εδώ στη Δράμα» είπε αρχικά ο Βρύζας και συνέχισε: «Ο ΠΑΟΚ στηρίζεται στον κόσμο του. Στην ομάδα θέλουμε τα πάντα σε ισορροπία. Να υπάρχουν άνθρωποι που να μην ενθουσιάζονται με το παραμικρό και να μην απογοητεύονται εύκολα». Ο Ζήσης κράτησε το καλύτερο για το τέλος: «Ο ΠΑΟΚ είστε εσείς…», αναφώνησε προκαλώντας… χαμό από χειροκροτήματα και ιαχές!

Γεωργιάδης: «Το κάτι άλλο ο λαός»

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γεωργιάδης στάθηκε και αυτός στην τρομερή συμπαράσταση και αφοσίωση που επιδεικνύει ο λαός του ΠΑΟΚ στην ομάδα. «Ευχαριστούμε τα παιδιά για την πρόσκληση και την τιμή. Αυτό που συμβαίνει με τον κόσμο, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια είναι το κάτι άλλο», τόνισε ο Γ.Χ. και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ πάντοτε στηριζόταν στους φιλάθλους του. Η ομάδα ανεβαίνει ξανά και όλοι μαζί προσπαθούμε να τη φτάσουμε ψηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου