Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 14 Ιουνίου 2009

Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ


Διανύουμε περίοδο ακατάπαυστης μεταγραφολογίας οι εφημερίδες ως τώρα έχουν φέρει στον ΠΑΟΚ Ρικέλμε, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν,Καστίγιο,Σειταρίδη, Τελευταία στιγμή μας άρπαξε η Ρεάλ τον Ρονάλντο και πάει λέγοντας.....
Η κοροιδία δεν έχει τελειωμό αλλά παρόλα αυτά επειδή δεν έχει έρθει ως τώρα κανείς από τους παραπάνω κάποιοι άρχισαν την γκρίνια και την κριτική...
Και είναι της άποψης θέλω παίκτη αεροδρομίου για να πάρω διαρκείας.
Τόσο πολύ αγαπάς τον ΠΑΟΚ?

Η Διοίκηση ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιον θα φέρει πότε και γιατί,εμάς η δουλειά μας είναι στην κερκίδα και για να μαστε εκεί παίρνουμε το καρτελάκι γιατί πάλι κάποιοι στην απέξω θα μείνετε και θα περιμένετε στις ουρές για ένα εισιτήριο στην διάρκεια της χρονιάς.

Η ομάδα τερμάτισε στην κανονική διάρκεια 2η με πορεία πρωταθλητισμού...

Ο Στόχος την Νέα χρονιά θα είναι και πάλι ο πρωταθλητισμός,προσοχή όμως πρωταθλητισμός δεν σημαίνει ότι πάω να πάρω το πρωτάθλημα και αν δεν το πάρω θα τα σπάσουμε όλα και θα θεωρηθεί αποτυχημένη η χρονιά.
Ο Πρωταθλητισμός του ΠΑΟΚ την νέα χρονιά είναι μια αντίστοιχη πορεία με την περσίνη + αλλαγή νοοτροπίας στα ντέρμπι και να σταθεροποιηθούμε και φέτος στις ψηλές θέσεις τις βαθμολογίας σε πολύ κοντινή απόσταση από τον πρώτο χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα χτυπήσουμε την κορυφή.
Γκέλες πάλι θα υπάρξουν η ομάδα θα χει πάλι στο ρόστερ άλλους 10 νέους παίκτες που θα πρέπει να μπολιάσουν με τους υπόλοιπους θέλει δουλειά και τα περιθώρια και λόγω ευρώπης είναι πιο μικρά και λέγοντας ευρώπη εκεί είναι ο μεγάλος στόχος που είναι η είσοδος στους χρυσοφόρους ομίλους του Europa League που θα βοηθήσουν την ομάδα αφάνταστα στον τομέα των χρεών σε νέες μεταγραφές τον Ιανουάριο και στην συνέχεια της κατασκευής του αθλητικού κέντρου πράγματα που πολύς κόσμος τα ξεχνάει.
Η ομάδες που πρωταγωνιστούν φτιάχνονται πρώτα από την βάση και σε εμάς η βάση κυρίως είναι η εξάλειψη των χρεών το τελείωμα του αθλητικού κέντρου και συγχρόνως ο εμπλουτισμός του ρόστερ κάθε χρόνο με ακόμα καλύτερους παίκτες στον βαθμό που μας επιτρέπει το budget που ανεβαίνει όσο τελειώνουν τα χρέη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει δρομολογήσει τις εξελίξεις ώστε πολύ σύντομα να αρχίσει με ευνοϊκούς όρους η αποπληρωμή των τελευταίων χρεών προς το Δημόσιο. Αν επιτευχθεί και αυτό, τότε ο ΠΑΟΚ πετάει από πάνω του όλα τα βάρη του παρελθόντος και θα μπορεί να κοιτάει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

NO SEASON CARD NO PAOK
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου