Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΣΑΒΙΝΙ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΑΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ



Ο παίχτης είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και τον τεχνικό του διευθυντή Ζήση Βρύζα (που γνωρίζει πολύ καλά τον Σαβίνι από την κοινή τους θητεία στην Φιορεντίνα) και πέρσι το καλοκαίρι χωρίς τελικά να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του με εμπόδια τις απαιτήσεις της Νάπολι όπου ανήκε έχοντας συμβόλαιο.

Πλέον όμως είναι ελεύθερος και το όνομα του 30χρονου Ιταλού αμυντικού να έπεσε και πάλι στο τραπέζι και να εξετάζεται σοβαρά αποκτώντας προβάδισμα σε σχέση με αυτό του 22χρονου διεθνή Πορτογάλου Βιτορίνο Αντούνες που ανήκει στην Ρόμα.

Ο Σαβίνι μάλιστα, για τον οποίο τον περασμένο Γενάρη πριν καταλήξει στην Παλέρμο το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, δείχνει με την σειρά του να επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

"Έρχομαι στον ΠΑΟΚ για τον Βρύζα και την Ευρώπη", τόνισε χαρακτηριστικά ο 30χρονος Ιταλός αριστερός μπακ σε δηλώσεις του από την Νέα Υόρκη στα ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ.

Από ότι φαίνεται οι συζητήσεις είναι προχωρημένες και μέσα στις επόμενες μέρες θα τελειώσει το θέμα οριστικά με τον Σαβίνι να καταλαμβάνει τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα.Οι δύο πλευρές είχαν κάποιες διερευνητικές επαφές και το θέμα θα ξεκαθαρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Σαβίνι φημίζεται για τη συγκέντρωσή του στ' ανασταλτικά του καθήκοντα και όχι τόσο στο να είναι δημιουργικός.

Personal information
Date of birth March 11, 1979 (1979-03-11) (age 30)
Place of birth Rome, Italy
Height 1.82 m (5 ft 11+1⁄2 in)
Playing position Left back
Club information
Current club Palermo
Number 25

*Να σημειωθεί ότι ο Λούσιο Φιλομένο το τελευταίο μας μεταγραφικό απόκτημα ως τώρα θα έρθει στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ή την Παρασκευή για να περάσει Ιατρικές εξετάσεις και να ανακοινωθεί και επίσημα από την Παε στο γήπεδο της Τούμπας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου