Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΠΑ


Σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας μας ήρθε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με την ΔΕΠΑ που θα είναι και για άλλα 2 χρόνια η κεντρική διαφήμιση στο μπροστινό μέρος της φανέλας μας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έσοδα που θα αποφέρει αυτή η συμφωνία στην ομάδα μας θα είναι αυξημένα κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία των 2 πλευρών και θα μπουν στα ταμεία μας αρκετά λεφτά.

Η συμφωνία αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ΠΑΕ όπως και άλλες χορηγίες προσεχώς μιας και όλοι που διαφημίστηκαν στον Αναγεννημένο ΠΑΟΚ μείνανε ευχαριστημένοι και πολλοί άλλοι θέλουν πλέον συνεργασία γιατί ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει σελίδα τα διαρκείας φεύγουν με γοργούς ρυθμούς και άλλη μια χρονιά η ομάδα μας θα αγωνίζεται κάθε Κυριακή σε μια κατάμεστη Τούμπα.


Η Εταιρεία ΔΕΠΑ

Η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου, είναι η εταιρεία που εισήγαγε το φυσικό αέριο στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας μια μεγάλη ενεργειακή επένδυση.

Κύρια αποστολή της ΔΕΠΑ σήμερα είναι:

* H πώληση φυσικού αερίου σε μεγάλους, βιομηχανικούς κυρίως, καταναλωτές, με ετήσια κατανάλωση άνω των 10 εκατ. κυβικών μέτρων

* Η πώληση φυσικού αερίου σε Εταιρείες Παροχής Αερίου (ΕΠΑ), στις οποίες συμμετέχουν ιδιώτες επενδυτές, κατά 49%

* H διανομή φυσικού αερίου σε περιοχές όπου δεν έχουν συσταθεί Εταιρείες Παροχής Αερίου

* H πώληση φυσικού αερίου για την κίνηση οχημάτων

Το μετοχικό κεφάλαιο της ΔΕΠΑ, ανέρχεται σε 991,2 εκ. ευρώ. Σ’ αυτό συμμετέχει κατά 35% η εταιρεία Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. και κατά 65% το Ελληνικό Δημόσιο.
Η ΔΕΠΑ εποπτεύεται από το Υπουργείο Ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου