Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Η ομάδα μας μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Ολιβιέ Σορλέν ο οποίος είχε έρθει ως δανεικός από την Ρεν είναι κοντά και σε μια ακόμα πολύ μεγάλη μεταγραφή καθώς μόνο το έγγραφο από την Πόρτο μένει που θα οριστικοποιεί την απόκτηση του Αντελίνο Βιεϊρίνια για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του 23χρονου Πορτογάλου έπαιξε η παρουσία του Φερνάντο Σάντος ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους διοικούντες της Πόρτο.
Σίγουρα η ομάδα μας θα δώσει κάποια παραπάνω χρήματα αλλά αξίζει τον κόπο μιας και ο παίκτης αυτός θα αποτελέσει ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα μας.

Ο παίχτης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο Gazzettagr Σχετικά με την παραμονή του στην ομάδα μας:

- Οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα παραμείνεις στον ΠΑΟΚ;

«Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, φυσικά έχω μάθει κάποια πράγματα, αλλά δεν μου έχουν τονίσει αν τελικώς θα μείνω στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια»

- Η επιθυμία σου ποια είναι; Θες να μείνεις στη Θεσσαλονίκη;

«Φυσικά θέλω να μείνω. Πέρασα πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη, οι άνθρωποι της ομάδας μου συμπεριφέρθηκαν πολύ καλά κάτι που ικανοποιεί. Ο κόσμος με στήριξε, το εκτιμώ και θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ».

- Ήταν μια σεζόν με τραυματισμούς για σένα. Αισθάνεσαι ότι θες να δώσεις κάτι περισσότερο στον ΠΑΟΚ;

«Βοήθησα όσο μπορούσα, όμως είμαι σίγουρος πως μπορώ να δώσω περισσότερα και είμαι έτοιμος εφόσον όλα πάνε καλά».

- Αισθάνεσαι καλύτερα που στον ΠΑΟΚ θα παραμείνει ο Φερνάντο Σάντος. Σε βοηθά αυτό περισσότερο;

«Στόχος μου είναι να δίνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα, ώστε να φτάσει στους στόχους της. Η παρουσία του Φερνάντο Σάντος σίγουρα με βοηθά και ψυχολογικά. Άλλωστε, με στήριξε αρκετά όταν υπήρξαν οι τραυματισμοί μου».

- Ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν εμφανίζεται ενισχυμένος. Είσαι ικανοποιημένος από τις μεταγραφές;

«Ο προπονητής με τη διοίκηση έχουν κάνει έναν προγραμματισμό και τον ακολουθούν. Η ομάδα έχει κάνει καλές μεταγραφές και το θετικό είναι ότι σχεδόν όλες θα είναι από την αρχή της προετοιμασίας. Πιστεύω ότι είμαστε πιο πλήρεις και αυτό θα μας βοηθήσει να βγάλουμε το δύσκολο πρόγραμμα».

- Ανυπομονείς να βρεθείς στην πρώτη συγκέντρωση;

«Περιμένω να μάθω επίσημα αν θα είμαι και φέτος παίκτης του ΠΑΟΚ. Αν όλα πάνε καλά θα ήθελα να βρεθώ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου».

- Την περσινή σεζόν ο ΠΑΟΚ πάλευε για την έξοδο στην Ευρώπη και τα κατάφερε. Φέτος ποιοι είναι οι στόχοι του;

«Κάθε χρόνο και καλύτερα. Βέβαια, τα πράγματα είναι δυσκολότερα, αφού θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη, αλλά και να τα πάμε το ίδιο καλά στο πρωτάθλημα. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, γι’ αυτό πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά».

- Μπορείς να πεις ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει το Τσάμπιονς Λιγκ και κάποιο τίτλο;

«Αυτό κάναμε και φέτος, και αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε και την επόμενη σεζόν. Γνωρίζουμε πολύ καλά τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε ικανοί να παλέψουμε ως το τέλος».

«Καλύτεροι φέτος»

Λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και ο ΠΑΟΚ είναι σχεδόν έτοιμος για το δύσκολο έργο του σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μεταγραφές ουσίες που κάνουν την ομάδα πληρέστερη, ωστόσο ο Πέδρο Βιερίνια τονίζει πως η εμπειρία θα είναι αυτή που θα δώσει στον «δικέφαλο» το κάτι παραπάνω.

- Εκτός από τις μεταγραφές, τι άλλο στοιχείο θα κάνει τον ΠΑΟΚ πιο ανταγωνιστικό την επόμενη σεζόν;

«Πιστεύω ότι κάτι περισσότερο και από τις μεταγραφές είναι η εμπειρία που αποκτήσαμε πέρυσι ως ομάδα. Πιστεύω ότι φέτος αυτό θα είναι και το δυνατό μας σημείο. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις την εμπειρία που πρέπει, έτσι ώστε να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες που θα βρεις μπροστά σου».

- Οι ομάδες εμφανίζονται πιο δυνατές φέτος. Δεν θα είναι τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα για τον ΠΑΟΚ;

«Καταρχήν αυτό είναι καλό για το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα δύσκολο για όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και όπως είπα είμαστε πιο έμπειροι».

Θετικά για την ομάδα μας κλείνει και το θέμα του Μίρκο Σαβίνι όπου αναμένονται τα τυπικά τις επόμενες μέρες και τελευταίος θα ακολουθήσει ο Βίκτορ Βιτόλο.
Άυριο Κυριακή στις 14.30 το μεσημέρι φτάνει ο Λούσιο Φιλομένο ενώ τα διαρκείας μας συνεχίζουν την ανοδική πορεία τους μιας και αυτή την εβδομάδα διπλασιάστηκε ο Μ.Ο των ανανεώσεων με την χθεσινή καταμέτρηση να κλείνει στις 8,109.

2 σχόλια:

  1. Meta tous veron sorlen pou me tin agonistikotita tous kerdisan tin metagrafi tous ston PAOK irthe i seira tou vierinia mia poli kali kinisi me megales pithanotites metapolisis argotera stin europi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου