Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

AΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΑΡΘΡΑ:ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΔΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ


ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ …………..ΤΟ ΜΑΔΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ

Η χθεσινή εμφάνιση στα γραφεία της ΠΑΕ εξωδίκου της Εγνατίας Ασφαλιστικής, που εδώ και 2 χρόνια βρίσκεται σε εκκαθάριση λόγω πτώχευσης, ανέδειξε και πάλι ένα σοβαρότατο θέμα που πρέπει να απασχολεί όχι μόνο τους διοικούντες αλλά ολόκληρο τον λαό του ΠΑΟΚ. Το θέμα των χρεών. Η Εγνατία Ασφαλιστική μια εταιρία που διαφημίστηκε στην φανέλα του ΠΑΟΚ επί Γούμενου αξιώνει από την ΠΑΕ 827000 ευρώ τα οποία δεν εμφανίζονται πουθενά ότι τα χρωστάει ο ΠΑΟΚ.

Βέβαια το νομικό τμήμα σίγουρα θα ψάξει το θέμα αλλά το σίγουρο είναι ότι μ’ αυτόν που είχαμε μπλέξει πριν 4 χρόνια θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση και να μην ζητάμε παραλογισμούς από την σημερινή διοίκηση. Από το 2007 που ανέλαβε η διοίκηση Ζαγοράκη έχουν σχεδόν εξαφανισθεί τα χρέη προς τρίτους και εκκρεμούν τα χρέη προς το Δημόσιο και το ΙΚΑ που είναι στα δικαστήρια. Όλοι ξέρουμε ότι η κερδοφορία της ΠΑΕ τα τελευταία 2 χρόνια οφείλεται στον κόσμο και την στήριξή του. Πρέπει όμως όλοι μας να αντιληφθούμε ότι η κερδοφορία της ΠΑΕ την φέρνει πιο κοντά στην εξυγίανση. Θα ήταν ευτυχές να είχαμε έναν μεγαλομέτοχο με πρόεδρο τον Ζαγοράκη μόνο και μόνο επειδή θα ξέραμε ότι ο Θοδωρής δεν έχει ανάγκη να «φάει» δεν είναι πεινασμένος άνθρωπος είναι χορτάτος και από χρήμα και από δημοσιότητα. Το να ζητάμε μπάμ και μπούμ από τον Θόδωρο δεν είναι παράλογο. Αλλά με άλλες καταστάσεις οικονομικές. Η σημερινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ απαιτεί έξυπνες κινήσεις με παίχτες που να ξέρουν που παίζουν και σε τι πρωτάθλημα παίζουν.
Η εμφάνιση του χρέους αυτού είναι αφιερωμένη σε όλους όσους με το να κατηγορούν την διοίκηση ότι δεν κάνει μεταγραφές αποδυναμώνει τον ΠΑΟΚ. Ας κάνουν λοιπόν στην άκρη ή ας συνταχτούν μαζί μας ούτως ώστε να συσπειρωθούμε όλοι μαζί γύρω από την διοίκηση αυτή και να βγάλουμε τον ΠΑΟΚ από την δύσκολη μια ώρα αρχύτερα. Το έλεγα παλιά και θα συνεχίσω να το λέω και το πιστεύω. Η μεγάλη ομάδα της δεκαετίας του 70 ήταν η ευχή αλλά και η κατάρα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. Ξεχνάμε όλοι ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό οι παίχτες πληρώνονται και οι καλοί παίχτες καλοπληρώνονται. Δεν είναι το 1972 που οι παίχτες έπαιρναν ένα πεντακοσάρικο τον μήνα και ήταν ευχαριστημένοι. Για να κάνεις μια καλή ομάδα θέλει εκατομμύρια ευρώ. Και να είσαι και τυπικός με τις υποχρεώσεις σου προς το κράτος.
Ας σταματήσει ΤΩΡΑ το………μάδημα της μαργαρίτας και να πάρουμε όλοι τον δρόμο προς την Τούμπα και να αγοράσουμε το διαρκείας μας που όχι μόνο θα μας εξασφαλίσει την είσοδο στο γήπεδο αλλά θα δώσει και την ευχέρεια στη ΠΑΕ να κινηθεί με ευελιξία στις μεταγραφές και στην αποπληρωμή των χρεών. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η περίπτωση να πληρωθούν τα χρέη από τον κόσμο της ομάδας είναι κάτι το οποίο δεν θέλει να το σκέφτεται κανένας αντίπαλός μας. Είναι μια περίπτωση που δεν έχει ξανασυναντηθεί στο παρελθόν σε καμία ομάδα παγκοσμίως. Είναι μια περίπτωση που ο κόσμος του ΠΑΟΚ μπορεί να αισθάνεται τα επόμενα χρόνια πολύ υπερήφανος που κατάφερε να αποπληρώσει τα χρέη της ομάδος του. Χάρες δεν μας κάνει κανένας. Χάρη κάνουμε μόνο εμείς στον εαυτό μας και στην ομάδα μας. Αγαπάμε τον ΠΑΟΚ όσο τίποτα άλλο σ’ αυτήν την ζωή και θα τον αγαπάμε μέχρι να κλείσουμε τα μάτια μας.
Εμπρός λοιπόν ας αλλάξουμε νοοτροπία ας αλλάξουμε μία ακόμα σελίδα στο βιβλίο του ΠΑΟΚ ας δώσουμε πνοή στην ομάδα μας να προχωρήσει μπροστά με το κεφάλι πάντα ψηλά και τον Δικέφαλο Αετό στα ουράνια. Ας αφήσουμε τις μικροπρέπειες στην άκρη και τους εγωισμούς για άλλους ελάτε όλοι μαζί μας να ξεκινήσουμε ένα ακόμα πάρτι στην Τούμπα. Ελάτε φέτος να τρελάνουμε και την Ευρώπη. Ξέρουμε όλοι ότι το κάνουμε αυτό χωρίς ενδοιασμούς. Πάμε να πάρουμε και τα 21000 διαρκείας. Και όποιος μπορεί να πάρει και ένα φτηνό στην 4 να το δώσει σε ένα ΠΑΟΚτσάκι που δεν έχει να το πληρώσει. Μην στερούμε από τον ΠΑΟΚ την υγεία του γιατί………………… Ο ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Βy Bizim PAOK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου