Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ DARIO KRESIC ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ

/>

Συμφωνία με Dario Kresic και Θανάση Παπάζογλου



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Κροάτη τερματοφύλακα Dario Kresic και τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Θανάση Παπάζογλου για συνεργασία 4 ετών.


Διευκρινίσεις για τα εισιτήρια διαρκείας



Σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία κυκλοφορούν την Τετάρτη 3.Ιουν.2009, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προβαίνει στις εξής διευκρινίσεις:

- Kαι φέτος ισχύουν τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας για παιδιά έως 14 ετών με έκπτωση 50% σε όλες τις θύρες (εξαιρούνται τα VIP 3ου ορόφου). Για αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού γέννησης ή αστυνομικής ταυτότητας. Για παιδιά μέχρι 12 ετών υπενθυμίζεται ότι ισχύει η δωρεάν είσοδος στο γήπεδο για τους φιλικούς αγώνες, τους αγώνες Κυπέλλου και Πρωταθλήματος (εξαιρούνται για λόγους ασφαλείας οι αγώνες εναντίον Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Άρη). Δεν ισχύει η δωρεάν είσοδος στους αγώνες του UEFA EUROPA LEAGUE σύμφωνα με τους κανονισμούς της UEFA.

- Οι θέσεις της Θύρας 1 που κόστιζαν πέρυσι 600 ευρώ, φέτος τιμώνται 680.

- Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στα VIP του 4ου ορόφου, τα οποία λόγω των κανόνων ασφαλείας της UEFA δεν θα διατεθούν, θα έχουν σειρά προτεραιότητας για αγορά εισιτηρίου διαρκείας σε οποιαδήποτε θύρα επιθυμούν στις 6.Ιουλ.2009 (μια μέρα πριν την έναρξη της δεύτερης περιόδου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας).

- Αν κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε άλλη θύρα, θα μπορεί να το κάνει από τις 7.Ιουλ.2009. Επισημαίνεται, ότι είναι δυνατή η ακύρωση εισιτηρίου διαρκείας που ανανεώθηκε κατά την πρώτη περίοδο, προκειμένου να γίνει αλλαγή θύρας κατά τη δεύτερη περίοδο, με την προϋπόθεση ότι δεν απαιτείται επιστροφή χρημάτων.

Τέλος ο Μπακαγιόκο

Συνάντηση είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ζήσης Βρύζας με τον Ιμπραήμ Μπακαγιόκο και τον ενημέρωσε ότι δεν είναι στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την νέα χρονιά και ως εκ τούτου δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του. Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Αφρικανό επιθετικό για την πολύτιμη προσφορά του φέτος στην ομάδα και στον ΠΑΟΚ πλέον ψάχνουν κάτι καλύτερο για την επιθετική γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου