Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

O BITOΛΟ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ


Παραθέτουμε το άρθρο που δημοσιεύτικε στην εφημερίδα Goal όπου και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του Victor Vitolo.
Σήμερα το απόγευμα ο Βίκτορ Βιτόλο θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε έναν αγώνα τοπικού πρωταθλήματος στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Τενερίφη, τη γενέτειρά του. Από μόνο του αυτό το γεγονός δεν λέει τίποτα. Τα όσα είπε όμως ο Ισπανός ποδοσφαιριστής, με αφορμή το γεγονός ότι θα κάνει το εναρκτήριο λάκτισμα στον αγώνα Αρίκο - Γκλαδιόλες, αποτελούν είδηση και για την ακρίβεια επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ, αλλά και της συμφωνίας που θεωρείται σίγουρη με το «δικέφαλο».

Ο Βιτόλο δεν ανέφερε το όνομα του ΠΑΟΚ, αλλά το «φωτογράφισε» με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. «Είναι τιμή μου που θα είμαι σε αυτό τον αγώνα και θα έχω έστω και με αυτόν τον τρόπο μία συμμετοχή. Είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθώ τις ομάδες της περιοχής μου» τόνισε αρχικά ο Βιτόλο κι όταν ρωτήθηκε για τις σκέψεις του για το μέλλον και το ενδεχόμενο να θελήσει να επιστρέψει στην ομάδα της Τενερίφης, εάν και εφόσον ανέβει κατηγορία, είπε: «Αυτή τη στιγμή βαδίζουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Είμαι χαρούμενος στην Ελλάδα και την επόμενη σεζόν η ομάδα μου θα παίξει στην Ευρώπη κι αυτό είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για μένα».

Είναι προφανές ότι ο Βιτόλο, αν και δεν το είπε, εννοεί τον ΠΑΟΚ. Ανήκει στη Σανταντέρ, αλλά είπε ότι θα παίζει στην Ελλάδα. Ο Αρης τον θέλει, αλλά οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που επίσης θέλει και πολύ μάλιστα τον Ισπανό ποδοσφαιριστή. Δεν το είπε, αλλά το «φωτογράφισε» ο Βίκτορ Βιτόλο και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν και άλλες ελληνικές ομάδες που θα παίξουν την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πραγματικό και θερμό ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει ουσιαστικά δείξει μόνο ο ΠΑΟΚ.

Θα πάρει χρόνο
Τα όσα δήλωσε χθες ο Βίκτορ Βιτόλο δημοσιεύθηκαν στην ισπανική ιστοσελίδα www.eldia.es και δίνουν μία άλλη διάσταση στην υπόθεσή του. Τον φέρνουν πιο κοντά στην ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ, αν και είναι προφανές ότι αυτή η υπόθεση δεν θα τελειώσει άμεσα. Ο παίκτης ανήκει στη Σανταντέρ, η οποία του οφείλει πολλά χρήματα από το χρονικό διάστημα που φορούσε τη φανέλα της κι αυτό το γεγονός αποτελεί την πιο σημαντική πίεση που μπορεί να ασκήσει για να φύγει και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.
Full name Victor José Añino Bermúdez
Date of birth September 9, 1983 (1983-09-09) (age 25)
Place of birth Santa Cruz de Tenerife, Spain
Height 1.68 m (5 ft 6 in)
Playing position Defensive midfielder

2001–2002 Tenerife B
2001–2005 CD Tenerife 67 (1)
2005– Racing Santander 66 (0)
2007–2008 → Celta Vigo (loan)33 (0)
2008–2009 → Paok Academies in Harilaou (loan) 21 (0)
2009-????......Guess

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου