Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

ΚΑΕ ΠΑΟΚ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ


ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟΥ ΑΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΣΤΟΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΠΑΟΚ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ

Αυτό το άθλημα που μας έχει δώσει τόσες και τόσες χαρές έχει φτάσει στο σημείο της εξαθλίωσης,και παρόλα αυτά λύση δεν λέει να βρεθεί.
Χρήματα δυστυχώς δεν υπάρχουν και ένας Θεός ξέρει τι μας περιμένει.
Καλό χρυσό το ποδόσφαιρο αλλά αυτά που γίνονται στο μπάσκετ αν είχαν γίνει στην ΠΑΕ θα είχε ξεκινήσει πόλεμος.

Κατσαρή...καλώς κακώς βγήκες εξαιτίας κάποιων λόγων που τους ξέρουν όλοι....επιτέλους κάνε κάτι...
Γιατί άφησες τον Πατρίδα να αποσύρει το ενδιαφέρον του ενώ είχες συγχρόνως τον Μπάνε στην απέξω?
Ο ερασιτέχνης ενωτική λύση δεν μπορεί να βρει?Γιατί υπάρχει τότε?Λειτουργεί τίποτα εκεί μέσα ή μόνο πιάνουμε χώρο?
Τα όσα διαδραματίζονται μόνο αστεία μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε,μιας και είδαμε χτες τον Μπάνε να εισπράτει αρνητική απάντηση μέσω τηλεφώνου από τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο και παρότι ο ίδιος επέμενε για μια συνάντηση που θα του εξηγηθούν τα αίτια έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι «Είναι η μεγαλύτερη προσβολή που έχω δεχτεί ποτέ στη ζωή μου»
Εμείς δεν κρίνουμε τον Μπάνε σαν παράγοντα γιατί δεν τον γνωρίσαμε αλλά σαν παίχτης ήταν και είναι η σημαία της ομάδας και το όνομα του και μόνο εμπνέει σεβασμό που δυστυχώς δεν τον εισέπραξε και γιαυτό έφτασε στο σημείο να κάνει και την παραπάνω δήλωση.
Το βασικό συστατικό που είναι το χρήμα από όποια μεριά και να δούμε δεν υπάρχει παρά μόνο κάποιες οικονομικές βοήθειες που μπορεί να υπάρξουν......
Το νου σας με το μπασκετάκι γιατί τα μυαλά μας πονάνε και μετά τα χτεσινά πονάνε ακόμα περισσότερο μιας και ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου η οποία απαρτίζεται από τους Μιλτιάδη Κανώτα!!!!!και τους Νίκο Τρυπάνη, Γιώργο Μαυρουδίδη, Παρίση Στογιάννη και Παύλο Σαλτσίδη. Ο Νίκος Σταυρόπουλος θα αναλάβει χρέη τεχνικού συμβούλου.

Αφήστε τις προσωπικές σας κόντρες καισυμπάθειες και βρείτε μια ενωτική λύση να σωθεί το μπάσκετ από την καταστροφή γιατί ο χρόνος τελειώνει και δυστυχώς ως τώρα επικρατεί η απραξία και η γελοιότητα.....

Τα συμπεράσματα και τα σχόλια δικά σας....

By Johnnyxatz

3 σχόλια:

  1. Ντροπή και μόνο ντροπή....
    Κάποτε προσκυνούσε η ευρώπη και τώρα επικρατεί το χάος και η αβεβαιότητα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στην Γενεύη και κλάψαμε από χαρά, όλοι εμείς που βρεθήκαμε στη Ναντ και κλάψαμε από λύπη και στεναχώρια μαζί σου που είχες πέσει στο παρκέ μετά την μαλακία του δήμαρχου πειραιά.
    Όλοι εμείς που βρεθήκαμε στο σεφ στον τελευταίο αγώνα που μας έδωσε επιτέλους το πρωτάθλημα.
    Όλοι εμείς που κλάψαμε για την απώλεια του κυπέλλου πρωταθλητριών στην αθήνα, εμείς που βρεθήκαμε στην Μπολόνια και νοιώσαμε τόση περηφάνια για την κατάκτηση του κόρατς.
    Όλοι εμείς που φάγαμε τόση πίκρα με τον τελικό στο Ταουγκρές και νοιώσαμε τόσο μίσος και θυμό στον τελευταίο τελικό στο σεφ με τα πέντε δευτερόλεπτα και την σφαγή του παπαδημητρίου στο ματς που χαρακτηρίστηκε ως τελικός με τα καμμένα παπούτσια
    Όλοι εμείς λοιπόν θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από έναν άνθρωπο που είναι η μία από τις δύο σημαίες (η άλλη είναι ο ΚΟΥΔΑΣ ).
    Θέλουμε να του ζητήσουμε συγνώμη γιατί σαν λαός ανεχόμαστε τον κατσαρή και την παρέα του 20 ολόκληρα χρόνια και έφτασε η στιγμή γι 'αυτούς τους ανθρώπους να ξεφτιλίσουν και να προσβάλουν αυτόν τον άνθρωπο.
    Τον ΜΠΑΝΕ ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ, τον άνθρωπο σημαία γι' αυτόν τον σύλλογο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα είπες όλα.......
    Συμφωνώ και επαυξάνω για να μην νομίζουν ότι είμαστε αχάριστοι...
    τουλάχιστον η πλειοψηφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου