Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟΥΣ PAOK SUPPORTERS


''Όταν μου έκανε πρόταση ο ΠΑΟΚ, δεν σκέφτηκα τα λεφτά''

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Extrasport και στην εκπομπή Paok supporters και μεταξύ άλλων, τόνισε πως το οικονομικό της πρότασης του Δικεφάλου το υπολόγισε λιγότερο απο τον τρόπο που τον προσέγγισαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

''Όταν μου έκανε ο ΠΑΟΚ την πρόταση, δεν σκέφτηκα τόσο πολύ το οικονομικό, όσο το γεγονός ότι η προσέγγιση έγινε από ανθρώπους που γνωρίζουν ποδόσφαιρο και ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει για έναν ποδοσφαιριστή η καλή διάθεση και η ψυχολογία. Αυτό που θέλω τώρα είναι να τους δείξω ότι όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα και θα το δείξω στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε δεύτερος στο πρωτάθλημα, προσπάθησε να κρατήσει τη θέση του και στα πλέι οφ, μπορεί να μην τα κατάφερε αλλά τον στόχο του τον πέτυχε. Η ομάδα θα αγωνιστεί στο Europa League, έχει κάνει πολύ καλή πορεία σε ολόκληρη τη σαιζόν και πέρα από αυτό, έχει αποκτήσει ένα μέγεθος στο πρωτάθλημα που το είχε, αλλά δεν ήταν το πραγματικό. Έχω παρακολουθήσει τα περισσότερα παιχνίδια του ΠΑΟΚ πέρυσι, γνωρίζω τι παίκτες έχει πάρει τώρα και θεωρώ πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι είναι νεαροί αλλά έμπειροι, πέρα από όσους έχει και έχουν γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως ο Γκαρσία, ο Κοντρέρας και ο Κονσεϊσάο''.

''Στη Θεσσαλονίκη γεννήθηκα, στο ποδόσφαιρο μπήκα από πολύ μικρός, κάποια στιγμή βρέθηκα στην ακαδημία του Ντίνου Κούη, από εκεί φυσιολογικά στις ακαδημίες του Άρη, λόγω σωματικής διάπλασης είχα ταχύτερη εξέλιξη από τα άλλα παιδιά, έφτασα κάποια στιγμή να κάνω επαγγελματικό συμβόλαιο και τα υπόλοιπα τα ξέρουν όλοι. Στη νέα μου ομάδα, όσο έχω δεί, μπορώ να πω ότι μου αρέσουν πάρα πολύ ο Κοντρέρας και ο Βερόν, στη θέση που αγωνίζεται ο καθένας. Ο κόσμος είναι συνέχεια δίπλα στην ομάδα, δεν την άφησε ούτε στα δύσκολα χρόνια αλλά ούτε και τώρα, κάτι που σημαίνει ότι για κάθε ποδοσφαιριστή αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο’’.
Source(http://www.extrasport.gr/index.php?option=com_content&view=article&catid=13%3A2009-04-07-11-42-41&id=498%3A2009-06-02-16-31-57&Itemid=2)
(www.ultraspaok.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου