Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


Ο ΠΑΟΚ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ

21,000 Καρτελάκια από σήμερα βρίσκονται προς διάθεση και όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε την ομάδα μας μιας και ο βασικός χορηγός ακούει στο όνομα λαός του ΠΑΟΚ.
Τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε ούτε όραμα ούτε διοίκηση τέτοιας εμπιστοσύνης,πηγαίναμε όμως πάντα στο γήπεδο γιατί η τρέλα μας για το μεγαλείο αυτής της ομάδας δεν γιατρέυεται.

Πλέον τα πάντα έχουν αλλάξει,από πέρσι και μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Θόδωρο Ζαγοράκη και του υπόλοιπου διοικητικού Team ο ΠΑΟΚ άρχισε να εκπέμπει υγεία παντού.Αλήθειες,κάλυψη χρεών προς τρίτους κατά 90%,ιστορικές αποφάσεις όπως η δημιουργία του προπονητικού μας κέντρου που αρχίζει και παίρνει σάρκα και οστά σιγά σιγά στην Ν. Μεσήμβρια,και ένα καταπληκτικό κλίμα στην ομάδα που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της φετινής επιτυχημένης χρονιάς.
Πλέον παίκτες προτάσονται μόνοι τους στον ΠΑΟΚ για να φορέσουν την τιμημένη φανέλα με τον δικέφαλο αετό που μέχρι πριν λίγα χρόνια ακούγαν ΠΑΟΚ και κλείναν την πόρτα απαξιωτικά διότι στον ΠΑΟΚ επικρατούσε το χάος και η αβεβαιότητα.
Ο Κόσμος τη φετινή χρονιά έκανε ρεκόρ στα διαρκείας με τα 19,154 για όλα τα παραπάνω που είδε και αναγνώρισε και στην πορεία δικαιώθικε.
Πλέον έχουμε μπροστά μας μια νέα πρόκληση να κάνουμε SOLD OUT στα διαρκείας κάτι που θα βοηθήσει τρομερά την ομάδα μας μιας και κάποιοι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν λύσαμε ξαφνικά το οικονομικό πρόβλημα και δεν είμαστε ακόμα σε θέση να παίρνουμε παίκτες με πολύ μεγάλα συμβόλαια.
Το προπονητικό κέντρο είναι η βάση για όλες τις μεγάλες ομάδες και πολλά χρήματα θα δωθούν εκεί και να μην ξεχνάτε ότι φέτος δεν έχουμε τις πωλήσεις παικτών που είχαμε πέρσι για να μπορέσουμε να κινηθούμε πιο δυναμικά στις μεταγραφές.
Οι τιμές των διαρκείας δικαίως αυξήθικαν όπως και οι απαιτήσεις τις ομάδας μετά την φετινή χρονιά.
Πρέπει να κάνουμε το sold out των διαρκείας αν θέλουμε να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική,να δώσουμε στην διοίκηση την ευκαιρία να κινηθεί καλύτερα και στα μεταγραφικά μιας και όσο πιο γρήγορα φύγουν τα καρτελάκια τόσο πιο πολύ θα διευκολυνθεί η παε στο μεταγραφικό σαφάρι για ανέυρεση καλύτερων παικτών και να έχει την ευχέρεια προκαταβολών κλπ.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΑΟΚ

By Johnnyxatz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου