Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009

ΣΠΑΡΤΑ ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΠΑΟΚ 0-1 ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΟΣ


Νικηφόρα η πρόβα τζενεράλε του ΠΑΟΚ κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ (1-0) για τις αναμετρήσεις με την Βαλερένγκα στο Γιουρόπα Λιγκ. Γκολάρα ο Τσιρίλο στο 37'. Αποθέωση και πάλι από τους ομογενείς που δεν σταμάτησαν να τραγουδούν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Πολύ καλή απόδοση οι Μουσλίμοβιτς Σορλέν δραστήριος ο Κουτσιανικούλης και δύο πολύ καλές επεμβάσεις στο 2ο ημίχρονο από τον Κρέσιτς που έδειξε ότι είναι μια αξιόπιστη λύση.

Το φιλμ του αγώνα

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

90+3' Λήξη της συνάντησης.
89' Μεγάλη επέμβαση του Κρέσιτς σε κεφαλιά του Αντελέγιε μέσα από τη μικρή περιοχή.
78' Τριπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μαλεζάς, Αναστασάκος και Βερόν μπαίνουν αντί των Μπιζέρα, Μουσλίμοβιτς και Σορλέν.
78' Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Κουτσιανικούλη. Ο Μουσλίμοβιτς έστρωσε τη μπάλα στον νεαρό άσο, ο οποίος δοκίμασε το σουτ, όμως ο Σελίνγκα έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.
68' Κίτρινη κάρτα στον Μπιζέρα του ΠΑΟΚ.
66' Κοντά στο γκολ ο ΠΑΟΚ, με τον Κουτσιανικούλη να κάνει εξαιρετική ενέργεια και κάθετη πάσα στον Κονσεϊσάο, ο οποίος με το αριστερό σούταρε άουτ.
61' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουτσιανικούλης πέρασε στη θέση του Φιλομένο.
51' Καλή στιγμή για την Σπάρτα. Ο Πόεπον με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Ντουπλάν από τα δεξιά.
46' Δπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Κρέσιτς και Σνάουτσνερ μπήκαν αντί των Χαλκιά και Τσιρίλο.
46' Εναρξη της επανάληψης.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45+1' Λήξη πρώτου μέρους.
44' Γυριστό του Φιλομένο μετά από μπέρδεμα στην περιοχή της Σπάρτα, η μπάλα πέρασε άουτ.
37' ΓΚΟΛ! 0-1 ο ΠΑΟΚ! Μετά από απομάκρυνση της μπάλας ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφτασε στον Τσιρίλο, ο οποίος με απευθείας βολέ μέσα από την μεγάλη περιοχή έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του Σελίνγκα.
32' Κοντά στο γκολ ο ΠΑΟΚ μετά τη σέντρα του Σορλέν από τα αριστερά και την κεφαλιά του Μουσλίμοβιτς, η οποία εξουδετερώθηκε από τον Σελίνγκα.
29' Κεφαλιά του Τζον από την καρδιά της άμυνας του ΠΑΟΚ μετά από σέντρα που βγήκε από τα αριστερά, η μπάλα πέρασε αρκετά άουτ.
27' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αμπουμπακαρί στη θέση του Φωτάκη.
24' Σουτ του Φιλομένο με το αριστερό, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από την εστία της Σπάρτα.
22' Σέντρα-σουτ του Λίνο από τα αριστερά για τον ΠΑΟΚ, ο τερματοφύλακας της Σπάρτα, Σελίνγκα, αιφνιδιάστηκε όμως κατάφερε να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.
20' Δυναμικό «παρών» σε ακόμα ένα φιλικό από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.
16' Δοκάρι για την Σπάρτα Ρότερνταμ. Ο Στρότμαν, έπιασε ασύλληπτο βολέ από τα αριστερά της γωνίας της μεγάλης περιοχής, με τη μπάλα να τραντάζει τα δοκάρια του Χαλκιά, που έπεσε όμως δε μπορούσε να κάνει τίποτα.
10' Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.
1' Με ολόμαυρες εμφανίσεις αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ, με ερυθρόλευκες και μαύρο σορτς η Σπάρτα Ρότερνταμ.
1' Εναρξη του αγώνα.

Οι συνθέσεις

Σπάρτα Ρότερνταμ (Φρανς Αντελααρ): Σελίνγκα, Μποακίε, Αντελέγιε, Φαν Γκέσελ, Σλάινγκαρντ, Πόεπον, Στρότμαν, Ντουπλάν, Φάλκενμπουργκ, Μπάκενς, Τζον.

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς (46' Κρέσιτς), Κοντρέρας, Λίνο, Μπιζέρα (78' Μαλεζάς), Τσιρίλο (46' Σνάουτσνερ), Γκαρσία, Φωτάκης (27' Αμπουμπακαρί), Σορλέν (78' Βερόν), Κονσεϊσάο, Φιλομένο (61' Κουτσιανικούλης), Μουσλίμοβιτς (78' Αναστασάκος).

Διαιτητής: Φαν Χούλτεν (Ολλανδία)

Σάντος: "Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε"

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το νικηφόρο τεστ με τους Ολλανδούς, ο Φερνάντο Σάντος. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως η ομάδα του θέλει ακόμα δουλειά ωστόσο έστειλε το μήνυμα πως στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς του "δικέφαλου του Βορρά", η ομάδα του θα είναι έτοιμη.

"Είμαστε ικανοποιημένοι. Είδαμε κάποια πράγματα που θέλαμε να δούμε. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για το σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι που μας περιμένει.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε στο παιχνίδι μας. Έχουμε αρχίσει εδώ και 20-25 ημέρες την προετοιμασία και δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο επίπεδο που θέλουμε" είπε στα πρώτα λόγια μετά το ματς ο Πορτογάλος τεχνικός.
Photobucket

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου