Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ,ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ,3000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΣΛΟ


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του αγώνα με την Βαλερέγκα. Η αποστολή του Δικεφάλου επέστρεψε στην Θεσσαλονική μετά από 19 ημέρες παραμονής στην Ολλανδία.Ο Φερνάντο Σάντος ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα εμφανιστούν ετοιμοπόλεμοι στις 30 Ιουλίου στο Όσλο.

Αυτό που επανέλαβε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι πως ο ίδιος και η ομάδα του θα έχουν ένα δύσκολο έργο κόντρα στους Νορβηγούς. "Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα μπροστά μας αφού η Βαλερένγκα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από μας γιατί έχει δώσει πολλά επίσημα ματς" ,Ωστόσο πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ετοιμοπόλεμοι για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι και να κάνουμε πιο εύκολο το έργο μας στην ρεβάνς".

Από την πλευρά του ο Κώστας Χαλκιάς δήλωσε: «Υπάρχει πολλή κούραση. Τα πράγματα είναι διαφορετικά από πέρυσι. Δεν είναι εύκολο σε ένα μήνα να γίνουν όσα κάναμε πέρυσι σε δύο. Δεν θέλαμε για αντίπαλο μια ομάδα τόσο πιο έτοιμη από μας, όπως είναι η Βαλερένγκα, αλλά αυτό πλέον δεν μας απασχολεί ιδιαίτερα.Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις δυνατότητές μας στο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα».
Ενώ ο Βασίλης Κουτσιανικούλης εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα παιχνίδια με την Βαλερένγκα πως: "Θα είμαστε έτοιμοι".

Οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν κατάκοπή από την Ολλανδία και ο Σάντος για την Παρασκευή αποφάσισε να δώσει ρεπό. Η επιστροφή στις προπονήσεις θα γίνει και πάλι από το πρωί του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής. Το παρών θα δώσει κανονικά ο Γιώργος Φωτάκης με τον επιπόλαιο τραυματισμό που είχε στο φιλικό με την Σπάρτα Ρότερνταμ.

Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν επέστρεψε με την υπόλοιπη ομάδα ήταν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που βρίσκεται στην Πορτογαλία για να τακτοποιήσει κάποια προσωπικά του ζητήματα και να φέρει την οικογένεια του στην Θεσσαλονίκη.

Τέλος ο ΠΑΟΚ ζήτησε 3.000 εισιτήρια προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων μας. Ενώ όσοι φίλαθλοι και να πάνε στο Οσλο δεν θα έχουν πρόβλημα να μπουν στο γήπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου