Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΒΙΛΕΜ - Π.Α.Ο.Κ. 0-2


Τέλειωσε πριν από λίγο το φιλικό με την Βίλεμ με την ομάδα μας να κερδίζει με 2-0 με γκολ των Μουσλίμοβιτς και Αναστασάκου.

Ο Φερνάντο Σάντος κατέβασε την ομάδα με σύστημα 4-3-3 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιρίλο, Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας, τον Μπιζέρα δεξιά και τον Λίνο αριστερά. Στην μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Φωτάκης, Γκαρσία και Σορλέν και στην επίθεση αριστερά ο Φιλομένο, δεξιά ο Κονσεϊσάο και στο κέντρο της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς.

Το φιλμ του αγώνα

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

93' Λήξη της συνάντησης.
92' ΓΚΟΛ! 0-2 για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα του Αραμπατζή από τα αριστερά, ο Αναστασάκος από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
87' Νέα διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Τσιρίλο και Σορλέν βγήκαν και μπήκαν Μαλεζάς και Βερόν.
81' Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Φωτάκης και Μουσλίμοβιτς δίνουν τις θέσεις του σε Αμπουμπακάρι και Αναστασάκο.
78' Πάνω από τα δοκάρια πέρασε το αριστερό σουτ του Γκρεγκουάρ για την Βίλεμ.
72' Κούρσα από τα δεξιά του Γιάνσε για την Βίλεμ και γύρισμα στο σημείο του πέναλτι, ο Φωτάκης πήγε πρώτος στην μπάλα, όμως παρότι την έστειλε προς την εστία του ΠΑΟΚ, ο Χαλκιάς έπεσε και μπλόκαρε.
68' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πήρε τη θέση του Φιλομένο.
68' Σουτ του Τσιρίλο από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, πάνω από τα δοκάρια.
64' Σουτ του Μουράντ για την Βίλεμ, μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα πέρασε άουτ.
46' Εναρξη της επανάληψης.
46' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Νίκος Αραμπατζής παίρνει τη θέση του Λίνο.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

45' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
41' Ευκαιρία για την Βίλεμ. Γύρισμα Γκρεγκουάρ και σουτ του Τουταχάρ με το αριστερό, η μπάλα μόλις έξω από την εστία του Χαλκιά.
33' ΓΚΟΛ! 0-1 για τον ΠΑΟΚ! Μετά από εξαιρετική σέντρα του Φωτάκη από τα δεξιά, ο Φιλομένο έπιασε κεφαλιά-ψαράκι, ο τερματοφύλακας της Βίλεμ, Αρτς, απέκρουσε με τα πόδια, όμως η μπάλα έφτασε στον Μουσλίμοβιτς, ο οποίος με κεφαλιά στην κενή εστία άνοιξε το σκορ.
29' Καλή στιγμή για την Βίλεμ, με το μακρινό σουτ του Γκρεγκουάρ να μπλοκάρει στην αριστερή του γωνία ο Χαλκιάς.
20' Δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που έχουν βρεθεί στο γήπεδο της Βίλεμ στην Ολλανδία, όπου γίνεται το φιλικό, δίνοντας βροντερό «παρών».
16' Μεγάλη ευκαιρία για την Βίλεμ. Μετά από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου, ο Μουσλίμοβιτς έκανε λάθος, στέλνοντας τον Σβίνκελς σε θέση τετ α τετ, όμως ο παίκτης των Ολλανδών έστειλε τη μπάλα με κοντινό βολέ στην... εξέδρα.
3' Πρώτη καλή στιγμή στην αναμέτρηση για τον ΠΑΟΚ, όμως το σουτ του Λούσιο Φιλομένο πέρασε έξω από την εστία της Βίλεμ.
1' Εναρξη της αναμέτρησης.

Τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, την Πέμπτη κόντρα στην Σπάρτα Ρότερνταμ.

Οι συνθέσεις:

Βίλεμ: Άερτς, Σβίνκελς, Τουταχάρ (71’ Σουλμπ – 82’ Βάνσιψεν), Βελόσο, Μουράτ, Ντίμανς, Ζάιλερ (60’ Γιάνσεν), Βάου (60’ Μελτς), Περέιρα, Κάργκο (46’ Βάλκερς), Γκρεγκουάρ.

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας, Λίνο (46’ Αραμπατζής), Τσιρίλο (87’ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Γκαρσία, Σορλέν (87’ Βερόν), Φωτάκης (82’ Αμπουμπακάρι), Κονσεϊσάο, Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς (82’ Αναστασάκος).

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού παιχνιδιού ο Φερνάντο Σάντος σαφώς πιο ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο προηγούμενο φιλικό με την Τσίβας του Μεξικό τόνισε: «Νομίζω ξεκάθαρα ότι ήμασταν πιο κοντά σε αυτό που θέλουμε. Ήμασταν σίγουρα πιο καλοί και θα είμαστε από εδώ και πέρα αφού οι ρυθμοί των προπονήσεων πέφτουνε και οι ποδοσφαιριστές είναι πιο φρέσκοι».

Στο αγωνιστικό κομμάτι τόνισε ότι: «Μέχρι το 15΄ δεν ήμασταν τόσο καλοί αφού δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι έπρεπε. Από εκείνο το σημείο και μετά ήμασταν αυτοί που έπρεπε, σκοράραμε και στο δεύτερο ημίχρονο κυριαρχήσαμε».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ παραδέχθηκε πως: «Είμαστε ακόμα μακριά από αυτό που θέλουμε και στο πρώτο παιχνίδι δεν γίνεται να είμαστε στο 100%», με τον Πορτογάλο τεχνικό να μην θέλησε να κάνει κάποια σύγκριση της εμφάνισης στο σημερινό φιλικό με την Βίλεμ σε σχέση με αυτή στο προηγούμενο φιλικό με την Τσίβας ενώ για το σχήμα της ομάδας του είπε πως: «Δεν μπορούμε να παίξουμε 4-4-2 σε αντίθεση με το 4-3-3 και ειδικά μετά την προσθήκη επιθετικογενών ποδοσφαιριστών στο ρόστερ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου