Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

17.726 ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ , AΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ


Μεγάλες ουρές και σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και όλοι τρέχουν να πάρουν τα τελευταία καρτελάκια διαρκείας που έχουν μείνει μιας και σε λίγες μέρες θα είναι είδος προς εξαφάνιση με τους ρυθμούς που φεύγουν.

1.717 καρτελάκια δώθηκαν σήμερα από την ΠΑΕ στην 2η μέρα ελεύθερης πώλησης μετά τις μαζικές ανανεώσεις και το συνολικό νούμερο πλέον ανέρχεται στις 17.726!!!!!

Το Sold οut στα διαρκείας που θα είναι ένα ακόμα ρεκόρ από τον λαό του ΠΑΟΚ είναι όλο και πιο κοντά αφού πλέον απομένουν προς διάθεση μόλις 3.274 καρτελάκια.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ απέδειξε άλλη μια φορά ότι ήταν είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος χορηγός στην ομάδα μας.


Όσον αναφορά την σημερινή αναχώρηση για την προετοιμασία
Η ομάδα μας αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ όπου και προσγειώθηκε από περίπου 100 οπαδούς μας από τα κλαμπ της Γερμανίας οι οποίοι αποθέωσαν και έδωσαν λουλούδια σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ.

Εν συνεχεία, η αποστολή ταξίδεψε για το Άρνεμ της Ολλανδίας όπου ξεκίνησε ήδη η σκληρή δουλειά. Να σημειωθεί ότι οι συνθήκες που βρήκε η αποστολή του ΠΑΟΚ χαρακτηρίζονται ιδανικές κι έτσι οι «ασπρόμαυροι» έχουν στη διάθεσή του ότι χρειάζεται προκειμένου να δουλέψουν με όλες τις ανέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου