Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΣΟΥΛΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ


Παρουσιάστηκε σήμερα και επίσημα από την ΚΑΕ ο Σούλης Μαρκόπουλος με τον Έλληνα τεχνικό να εκφράζει τη βεβαιότητα του ότι μπορεί να φτιαχτεί μια καλή ομάδα, η οποία θα «...συμπαρασύρει τον κόσμο».

Αναλυτικά:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την τιμή που μου κάνανε, να με προσκαλέσουν να αναλάβω την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, που είναι ένα μεγάλο όνομα, με μεγάλο μπασκετικό βάρος» δήλωσε αρχικά ο νέος προπονητής του δικεφάλου και συνέχισε: «Ελπίζω ότι με τη βοήθεια όλων μαζί, διοίκησης, κόσμου, ακόμα και των δημοσιογράφων, θα μπορέσουμε σιγά-σιγά να επανέλθουμε εκεί που ήμασταν παλιά. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά όταν υπάρχει ένα όνομα σαν του ΠΑΟΚ με τον τόσο μεγάλο λαό, σου κεντρίζει το ενδιαφέρον για να παράγεις κάτι το οποίο θέλεις, έργο. Ξέρω ότι είναι δύσκολο το έργο, ξέρω τις απαιτήσεις, ξέρω ότι θα συναντήσουμε πολλά εμπόδια. Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε μια αξιόμαχη ομάδα και στην πορεία θα δούμε. Οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα ακόμα και στα άτυχα αποτελέσματα, γιατί είναι ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, κι εμείς πρέπει να συμπαρασύρουμε τον κόσμο δημιουργώντας μια καλή ομάδα».

Για τις μεταγραφές:

«Δεν αρκούν μόνο τα χρήματα, αλλά και οι συνθήκες για να μπορέσουμε να πείσουμε έναν παίκτη να έρθει στην ομάδα. Είναι δύο στοιχεία, τα οποία είναι πρωτεύοντα. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε έναν κορμό, στον οποίο θα στηριχτεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια. Βεβαίως, κάθε τόσο αλλάζουν τα δεδομένα και οι κανονισμοί. Αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε για έναν σταθερό κορμό και να δέσουμε κάποιους παίκτες μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ είναι πόλος έλξης, αφού έχει όλα τα εχέγγυα για να έρθει ένας παίκτης».

«Ήταν ο πρώτος μας στόχος»

«Ο Σούλης Μαρκόπουλος ήταν ο πρώτος μας στόχος» δήλωσαν Μιλτιάδης Κανώτας και Νίκος Σταυρόπουλος κατά την παρουσίαση του Έλληνα τεχνικού.

«Ο Μαρκόπουλος είναι συνδεδεμένος με τον τελευταίο ευρωπαϊκό τίτλο του ΠΑΟΚ, το 1994 κόντρα στη Στεφανέλ, αφού ήταν ο προπονητής της ομάδας τότε. Και πάντα αναρωτιόμουν, γιατί δεν βρίσκεται στην ομάδα αυτός ο προπονητής. Εύχομαι να πάρει σύνταξη στον ΠΑΟΚ» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, ενώ με τη σειρά του ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας Νίκος Σταυρόπουλος είπε: «Ο Σούλης άφησε την Ευρωλίγκα για να έρθει στον ΠΑΟΚ».

1 σχόλιο:

  1. i kaluteri epilogi pou mporouse na ginei sto thema proponiti
    tora omos arxizoun ta duskola mias kai prepei na mpoune lefta gia ena aksiologo roster

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου