Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΓΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ


Η ομάδα μας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες βρίσκεται μια ανάσα από την οριστική μεταγραφή ενός από τους πιο ταλανοτύχους παίκτες που είχαμε σαν δανεικούς τα τελεταία χρόνια και όχι μόνο.

Ο Αντελίνο Βιερίνια ασκούσε και αυτός καθημερινά πιέσεις από την μεριά του λέγοντας στους υπευθήνους της Πόρτο ότι η ομάδα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο ΠΑΟΚ,ενώ και εμείς από την μεριά μας παρότι είχαμε έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μάριο Ρεγκέιρο η βασική μας επιλογή ήταν ο Βιερίνια όσο και να καθυστερούσε το θέμα του από την μεριά της Πόρτο.

Ο νεαρός ταλανούχος παίκτης όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες θα ανακοινωθεί από την ομάδα μας για τα επόμενα 3 χρόνια με ελεύθερη μεταγραφή με την Πόρτο να παίρνει ένα ποσό γύρω στις 300.000 και ένα ποσοστό μεταπώλησης του πολύ ταλαντούχου 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Το μεταγραφικό παζλ πλέον θα ολοκληρωθεί μετά και την απόκτηση του Βίκτορ Βιτόλο μιας και ο Μίρκο Σαβίνι θα πάει στην Ολλανδία μετά και την παρουσίαση του να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.


Συμφωνία με την ΝΕΤΜΕD Hellas



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την NETMED HELLAS Α.Ε. για την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων των εντός έδρας αγώνων στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του UEFA Europa League και των φιλικών αγώνων προετοιμασίας της ομάδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου