Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΩΤΑΚΗ ΣΤΟ DOORWERTH ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ


O Γιώργος Φωτάκης μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ντόορβερθ της Ολλανδίας σχετικά με την προετοιμασία που ξεκίνησε και τους στόζους του φετινού ΠΑΟΚ.

"Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα", είπε το νεαποκτηθείς άσος.

Για τον Φερνάντο Σάντος:
"Η δουλειά του Σάντος είναι εξαιρετική, δίνει τόση ένταση στην προπόνηση, σε άλλες ομάδες δεν το είχα συναντήσει. Θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Δεν έχουμε πολλές μέρες περιθώρια μπροστά μας, μας μένουν σχεδόν 20 μέρες και πρέπει να είμαστε όσο το γρηγορότερο έτοιμοι. Είναι δύσκολο να φτάσουμε στο 100% της ετοιμότητας στο πρώτο ματς, ευελπιστούμε να βρεθούμε στον υψηλότερο δυνατό βαθμό".

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ:
"Σε κάθε παιχνίδι θα παίζουμε για τη νίκη, βλέπουμε κάθε ματς χωριστά. Έχουμε κάποιες υποχρεώσεις, αλλά το πιο βασικό απ’ όλα είναι να κερδίζουμε μέσα από τα παιχνίδια. Η ομάδα οφείλει και να επιτίθεται σωστά και να αμύνεται σωστά. Ένας καθοριστικός στόχος είναι να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και πιστεύω να τα καταφέρουμε".

Για τον "ανταγωνισμό" στη μεσαία γραμμή:
"Ο συνωστισμός πολλών καλών παικτών στη μεσαία γραμμή είναι προς όφελος της ομάδας, κανείς δεν αισθάνεται σίγουρος για την ενδεκάδα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου