Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΔΙΟΡΙΑ 48 ΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΒΙΕΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΜΠΟΥΜΠΑΚΑΡΙ


Την ώρα που αναμένεται ο Μίρκο Σαβίνι τα μεσάνυχτα της κυριακής και την Δευτέρα να υπογράψει και να παρουσιαστεί από την ομάδα μας πρόβλημα φαίνεται να δημιουργείται με την παραμονή του Βιερίνια καθώς την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση της Πόρτο είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό ωστόσο η στάση που κρατάει τα τελευταία 24ωρα είναι άκρως αντίθετη.

Οι δράκοι δεν δίνουν στον Βιεϊρίνια την ελευθερία του για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ όπως επιθυμεί και ο ίδιος με αποτέλεσμα η ολοκλήρωση της μεταγραφής του προς στιγμή να κολλάει.

Η καθυστέρηση από μεριάς των Πορτογάλων έχει εκνευρίσει τους επιτελείς στην ΠΑΕ και δεν πρόκειται να κάτσουν να περιμένουν κι άλλο και έδωσαν διορία στους Πορτογάλους να απαντήσουν οριστικά μέσα σε αυτό το 48ωρο δηλαδή μέσα στο Σαββατοκύριακο αλλιώς η ομάδα μας θα στραφεί από Δευτέρα σε άλλη λύση για να καλύψει το κενό του Βιερίνια μιας και η ομάδα την Τετάρτη αναχωρεί για την Ολλανδία.

Κανονικά συνεχίζονται οι προπονήσεις της ομάδας ενώ ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι δήλωσε ότι νιώθει πολύ χαρούμενος που βρίσκεται σε έναν σύλλογο όπως ο ΠΑΟΚ που του δίνει το δικαίωμα να αγωνιστεί σε μεγάλο επίπεδο με συμπαίκτες μεγάλης αξίας όπως οι Κονσεισάο και Γκαρσία.

Αναλυτικά:

Στον ΠΑΟΚ, κάθε μέρα που περνάει νιώθω ότι μαθαίνω όλο και περισσότερα νέα πράγματα. Το επίπεδο των παικτών είναι πολύ υψηλό και αντιλαμβάνομαι ότι έχω πολλά πράγματα να μάθω.
Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω πολύ σκληρά για να κερδίσω το ρόλο μου στην ομάδα, όμως δε φοβάμαι τη σκληρή δουλειά. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι παλαίοτεροι παίκτες προσπαθούν να βάλουν εμάς που ήρθαμε τώρα και τους νεότερους στο κλίμα. Νιώθω τυχερός που έχω την ευκαιρία να παίξω στην ίδια ομάδα με παίκτες όπως ο Κονσεϊσάο και ο Γκαρσία, που έχουν παίξει στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου με τους καλύτερους παίκτες. Όταν παίζεις μαζί με καλύτερους παίκτες, είναι σίγουρο ότι θα βελτιωθείς κι εσύ.

*Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από την Τρίτη πλέον θα είναι σε θέση να ανοίξει τις πόρτες τις για όσους δεν είχαν πάρει διαρκείας την περσινή χρονιά μιας και σήμερα και την Δευτέρα θα γίνει η εκκαθάριση και από Τρίτη αναμένεται να γίνει χαμός για ένα καρτελάκι από τις 7.500 χιλιάδες περίπου που απομένουν.

1 σχόλιο:

  1. Poli Travikse i istoria me ta portogalakia i omada tetarti feugei...
    de tha perimenoume gia panta....
    kai isos na mas vgei kai se kalo...
    isos.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου