Κοινοποιήστε το στο Facebook / Post It To Facebook

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΩΝ


Πανζουρλισμός σήμερα τελευταία μέρα των ανανεώσεων στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και από το πρωί είχε ουρές στα γραφεία για να προμηθευτούν τα μαγικά καρτελάκια διαρκείας...
Τα γραφεία αναγκάστηκαν να κλείσουν τις πόρτες αρκετά αργότερα από το κανονικό ωράριο λειτουργίας και συνολικά διατέθικαν σήμερα άλλα 1500 περίπου κομμάτια με τον αριθμό να φτάνει συνολικά τις 13.400.

Χαμός γίνεται αυτές τις μέρες και σε όλους τους συνδέσμους για τα διαρκείας και όπως όλα δείχνουν από εβδομάδα που θα είναι ελεύθερη η διάθεση προς όλους θα γίνει το τελειωτικό χτύπημα για την εκπλήρωση του Sold out στα καρτελάκια διαρκείας.

Όσοι δεν πήρατε ακόμα τα καρτελάκια σας πλέον από την τρίτη το πρωί τα γραφεία αφού θα έχουν τελειώσει και την εκκαθάριση θα ανοίξουν τις πόρτες και πάλι για τον υπόλοιπο κόσμο που περιμένει εδώ και καιρό.

Στα αξιοσημείωτα είναι ότι και όλες οι σουίτες βρήκαν κάτοχο και με το sold out που ευελπιστούμε ότι θα γίνει ένα μεγάλο οικονομικό ποσό θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ και άλλη μια φορά ο μεγαλύτερος χορηγός θα έχει κάνει το παν για την ομάδα του....

Γιατί όπως λέμε κάθε φορά και πρέπει να υπενθυμίζουμε ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς....

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας/Post Your Comment

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου